Sandisk MicroSDHC Ultra Photo 32GB 98MB/s A1 CL10 + Adapter
Sandisk MicroSDHC Ultra Photo 32GB 98MB/s A1 CL10 + Adapter
17,99

Sandisk MicroSDHC Ultra Photo 32GB 98MB/s A1 CL10 + Adapter

17,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk MicroSDHC Ultra Photo 32GB 98MB/s A1 CL10 + Adapter

SanDisk Ultra microSDHC- en microSDXC-geheugenkaarten zijn perfect voor betere foto's, app-prestaties en Full HD-video. De geheugenkaarten met prestatieklasse A1 zijn ideaal voor smartphones en tablets met Android, omdat u apps sneller kunt openen en zo een betere smartphone-ervaring heeft. Met capaciteiten tot 400 GB kunt u meer foto's en Full HD-video's opnemen om het leven zo gedetailleerd mogelijk vast te leggen. SanDisk Ultra micro-SD-geheugenkaarten zijn voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden ontwikkeld en getest; waterdicht, temperatuurbestendig, schokbestendig en röntgenbestendig. De micro-SD-geheugenkaart voldoet bovendien aan de prestatie-eisen van class 10 voor het opnemen van Full HD-video's en biedt 10 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart Micro SDHC Card
Opslagcapaciteit (GB) 32 GB
UHS type UHS-I
UHS Speed Class 1
SD Speed Class 10
Schrijfsnelheid (MB/s) 10
Leessnelheid (MB/s) 98
Geschikt voor soort video Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk MicroSDHC Ultra Photo 32GB 98MB/s A1 CL10 + Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.