Sandisk CF Ultra 16GB 50MB/s
Sandisk CF Ultra 16GB 50MB/s
26,95

Sandisk CF Ultra 16GB 50MB/s

26,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sandisk CF Ultra 16GB 50MB/s

De Sandisk CF Ultra 16GB 50MB/sec compact flash geheugenkaart beschikt over 16GB ruimte om uren aan full HD video's op te slaan, maar ook duizenden foto's in hoge resolutie in diverse formaten als RAW en JPEG. Je schrijft opnames snel weg en wanneer je foto's over wilt zetten naar de computer is dit dankzij de leessnelheid van 50MB/s in no-time gedaan.

Kenmerken

  • 16GB opslagcapaciteit
  • 50MB/s leessnelheid
  • 45MB/s schrijfsnelheid
Specificaties
Merk SanDisk
Geheugenkaart CompactFlash
Opslagcapaciteit (GB) 16 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 45
Leessnelheid (MB/s) 50
Geschikt voor soort video Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sandisk CF Ultra 16GB 50MB/s of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.