Samyang Cinema kit 3 Nikon
Samyang Cinema kit 3 Nikon
1.149,00

Samyang Cinema kit 3 Nikon

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang Cinema kit 3 Nikon

Samyang Cinema kit 3 Nikon

De Samyang Cinema kit 3 bevat 3 speciaal geselecteerde Samyang objectieven voor APS-C of kleiner formaat sensor camera's in de beschermende Samyang S koffer. De kit 3 is een kit voor APS-C of kleiner formaat sensor camera's en bevat de Samyang VDSLR 8mm T3.8 UMC Fish-eye CS II, Samyang VDSLR 16mm T2.2 AS UMC en Samyang VDSLR 35mm T1.5 AS UMC objectieven. Alle objectieven zijn voorzien van een tandring zodat u zonder hulpmiddelen een follow focus kan monteren.

Samyang VDSLR 8mm T3.8 UMC Fish-eye CS II

De Samyang 8mm T3.8 diagonal Fisheye VDSLR CSII is een hoog kwaliteit objectief, geschikt voor professionele doeleinden. Het objectief is speciaal ontwikkelt voor het filmen en fotograferen met camera's met een cropsensor en voor professionele videocamera's met een geschikte lensmount. Het diafragma wordt aangegeven met een "T" in plaats van de gebruikelijke "F/", omdat dit de werkelijke en gecorrigeerde waarde is van het licht wat doorgelaten wordt. Het objectief beschikt niet over autofocus, de scherpte is alleen handmatig in te stellen. Het diafragma- en focus ring heeft een tandring voor opvolgende systemen. De lens beschikt over een ingebouwde zonnekap.

Samyang VDSLR 16mm T2.2 AS UMC

De Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR lens is een snelle, ultra groothoek handmatige focus lens ontworpen voor digitale videografie. Deze lens heeft een follow focus gearing en ontkoppelde diafragma, speciaal voor een soepele en stille scherpstelling en diafragma/scherptediepte aanpassingen tijdens het filmen. De lens heeft een duidelijke scherpstelling, diafragma en scherptediepte markeringen voor meer controle. De 16mm T2.2 lens is opgebouwd uit 13 afzonderlijke elementen in 11 groepen, waaronder een asferisch en een hybride asferisch element. Asferische elementen helpen bij het minimaliseren van ongewenste vervorming en chromatische aberraties. De lens heeft ook een multi-layer coating om lensgloed te verminderen en het beeldcontrast in heldere omstandigheden te behouden.

Samyang VDSLR 35mm T1.5 AS UMC

De Samyang 35mm T/1.5 ED AS UMC VDSLR lens is een snelle groothoeklens met handmatige focus voor full frame camera's of te gebruiken als een snelle standaard primelens wanneer deze gebruikt wordt op APS-C of DX sensoren. Deze VDSLR ofwel video-DSLR-versie is in de eerste plaats vooral ontwikkeld voor de veeleisende filmmaker. Deze VDSLR versie is voorzien van vaste tanden zodat er zonder hulpmiddelen een follow focus op deze lens gemonteerd kan worden.

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Nikon Reflex (F)
Type lens Cine
Scherpstel opties Handmatig
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang Cinema kit 3 Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice