Samyang 85mm T1.5 AS UMC VDSLR Sony A
Samyang 85mm T1.5 AS UMC VDSLR Sony A
289,00

Samyang 85mm T1.5 AS UMC VDSLR Sony A

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang 85mm T1.5 AS UMC VDSLR Sony A

De Samyang 85mm T1.5 AS UMC Canon VDSLR is speciaal ontworpen voor professionele film en foto doeleinden. U kunt met dit objectief enkel handmatig scherpstellen. Het scherpstellen en diafragmeren gaat zeer soepel en geluidloos, wat optimaal is tijdens het filmen. Dankzij de interne scherpstelling, zal de omvang van het objectief niet toenemen tijens het scherpstellen. Het voordeel daarvan is ook dat de kans dat er stof in de lens komt, veel kleiner wordt.

Met het diafragma van T1,5 is het objectief perfect om mee te filmen in omstandigheden met weinig licht. Het T-getal duidt de werkelijke transmissie van het licht door het objectief aan. Het objectief is ontworpen om uitzonderlijke resultaten bij grote diafragma's te geven. Voor nauwkeurige scherpstelling kunt u via de Liveview van uw camera meekijken. De Multi-coating zorgt ervoor dat flares en ghosting tot een minimum worden beperkt.

De lage kosten van het objectief, doen professionals misschien denken dat deze lens niet geschikt is voor hun doeleinden. Uit onafhankelijke tests is echter gebleken dat de Samyang 85mm T1.5 een serieuze overweging is. Dit omdat de kwaliteit van de scherpte diepte, objectieven overtreft welke tot wel vier keer duurder zijn.

Inbegrepen

  • Voor lensdop
  • Achter lensdop
  • 5 jaar garantie
Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Diameter/doorsnede 78 mm
Lengte 72 mm
Gewicht 605 gram
Type lens Tele
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 85
Maximale brandpuntsafstand (mm) 85
Lenselementen 9
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.5
Maximale T-stop 1.5
Minimale T-stop 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 110
Geschikt voor type sensor APS-C (1,5 / 1,6x crop)
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang 85mm T1.5 AS UMC VDSLR Sony A of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice