Samyang AF 35mm f/2.8 Sony FE
Samyang AF 35mm f/2.8 Sony FE
249,00

Samyang AF 35mm f/2.8 Sony FE

249,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang AF 35mm f/2.8 Sony FE

Samyang AF 35mm f/2.8 Sony FE

De Samyang AF 35mm f/2.8 FE is een hoogwaardige groothoeklens voor full-frame Sony camera's zoals de A9 en de A7 modellen. Deze compacte en lichte lens heeft een geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hij heeft een een prima lichtsterkte van f/2.8, en 35mm is nog steeds het ideale brandpunt voor reportage- en straatfotografie. Deze 'almost pancake' lens beschikt over een prima beeldkwaliteit en een snelle autofocus.

De Samyang AF 35mm f/2.8 FE beschikt over een optisch ontwerp met zeven elementen in zes groepen, twee elementen zijn asferisch en eentje is van het high refractive-type. De beeldscherpte is daardoor van een hoog niveau terwijl lensfouten zoals vertekening en chromatische aberratie geminimaliseerd zijn. Door toepassing van Samyang's Ultra Multi Coating worden ghosting en flare (nevenbeelden en overstraling) tegengegaan.

Snelle autofocus

Samyang staat bij veel fotografen bekend als fabrikant van uitstekende en betaalbare objectieven zonder automatische functies. De eerste twee kenmerken gelden wel maar het laatste is niet van toepassing op deze lens. De AF 35mm f/2.8 FE is na de AF 14/2.8 FE en de AF 50mm f/1.4 FE de derde Samyang lens met automatische scherpstelling. Deze autofocus werkt ook nog eens prettig snel zodat je nooit een belangrijk fotomoment zult missen. De AF is (indien nodig) op elk moment handmatig te corrigeren, zonder eerst naar MF over te moeten schakelen. Je kunt deze lens ook op de Sony systeemcamera's met APS-C-sensor gebruiken, de brandpuntsafstand is dan te vergelijken met ongeveer 53mm.

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 49
Diameter/doorsnede 62 mm
Lengte 33 mm
Gewicht 85 gram
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 6
Lensgroepen 6
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.12
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 35
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang AF 35mm f/2.8 Sony FE of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice