Samyang AF 35mm f/1.4 Sony FE
Samyang AF 35mm f/1.4 Sony FE
689,99

Samyang AF 35mm f/1.4 Sony FE

689,99

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang AF 35mm f/1.4 Sony FE

Samyang AF 35mm f/1.4 voor Sony full frame - Lichtsterke groothoeklens

De Samyang AF 35mm f/1.4 FE is een prime groothoeklens voor de Sony A9 en de A7-serie. Hoewel Samyang bij velen bekend is als leverancier van betaalbare, volledig handmatig in te stellen objectieven, verschijnen er sinds enige tijd ook Samyang lenzen met automatische scherpstelling. Zoals de AF 35mm f/1.4 FE, de vierde AF-lens van Samyang, die ook nog eens over een hoge lichtsterkte beschikt, waardoor je deze lens in kunt zetten voor onder meer reportages en straatfotografie bij weinig licht.

Asferisch

Dat Samyang uitstekende objectieven kan ontwikkelen is bekend en dat is bij deze prime lens niet anders. Door gebruik van een hoogwaardig optisch ontwerp met twee asferische elementen, twee elementen met een hoge refractie en Samyang's Ultra Multi Coating is de beeldscherpte van hoek tot centrum van een hoog niveau terwijl tegelijkertijd beeldfouten zoals lichtafval en chromatische aberratie worden geminimaliseerd.

Snel en lichtsterk

Samyang heeft de AF 35mm f/1.4 FE voorzien van een snelle, precieze en nagenoeg geruisloze autofocus met een LSM (Linear Supersonic Motor) aandrijving. Door de hoge lichtsterkte krijg je zelfs bij dit groothoekige brandpunt een kleine scherptediepte bij gebruik van de grootste diafragma's en een korte instelafstand. Het negenbladige diafragma heeft afgeronde lamellen zodat onscherpe lichtpunten rond weergegeven worden, we noemen dit een mooie 'bokeh'.

Extra kenmerken

De Samyang AF 35mm f/1.4 FE is ontworpen voor gebruik op de succesvolle full-frame systeemcamera's van Sony zoals de A9 en de camera's in de A7-serie. De beeldhoek bedraagt 65.5 graden, gebruik op een Sony systeemcamera met APS-C-sensor kan natuurlijk ook, dan is de beeldhoek 45.2 graden en de (schijnbare) brandpuntsafstand is dan 52.5mm. De minimum instelafstand bedraagt 30cm en de filtermaat is 67mm. De lens weegt 645 gram zonder doppen en zonnekap.

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Diameter/doorsnede 76 mm
Lengte 115 mm
Gewicht 645 gram
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 35
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 11
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.17
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang AF 35mm f/1.4 Sony FE of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice