Samyang AF 24mm f/2.8 Sony FE
Samyang AF 24mm f/2.8 Sony FE
239,00

Samyang AF 24mm f/2.8 Sony FE

239,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 79,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang AF 24mm f/2.8 Sony FE

Samyang AF 24mm f/2.8 voor Sony FE - Platte groothoek

Zoek je een prime groothoeklens voor je Sony A7 of A9, bekijk dan vooral de Samyang AF 24mm f/2.8 FE. Deze groothoek biedt een meer dan uitstekende verhouding tussen beeldkwaliteit en prijs, een snelle en accurate autofocus en bescheiden afmetingen.

Automatische scherpstelling

Samyang verkoopt nog steeds veel foto- en cinelenzen met volledig handmatige instellingen, maar legt zich ook steeds meer toe op de ontwikkeling van objectieven met automatische scherpstelling. Zoals we van Samyang gewend zijn, gaat het meestal niet om producten die je ook bij andere fabrikanten kunt vinden. Een mooi voorbeeld is de AF 24mm f/2.8 FE. een opvallend platte groothoeklens voor camera's met Sony E-vatting.

Pancake

De Samyang weegt 93 gram en hij heeft een bouwlengte van slechts 37mm, waardoor je deze lens - met een beetje fantasie - een pancakelens kunt noemen. Het voordeel is in ieder geval dat hij in een heel klein vakje van je fototas past zodat je nooit hoeft te beslissen of je hem mee zult nemen. Door de brandpuntsafstand van 24mm is dit een perfecte lens voor het vastleggen van interieurs, architectuur en landschappen. Gebruik je hem op een Sony E-camera met APS-C sensor dan gedraagt hij zich als een 36mm, ideaal voor straat- en reportagefotografie

Uitstekende prestaties

Het optisch ontwerp beschikt over zeven lenselementen, waarvan drie asferisch en twee met een hoge refractie. Hierdoor is de scherpte uitstekend terwijl de bekende lensfouten zoals aberratie en overstraling worden gecorrigeerd. De automatische scherpstelling werkt snel en geruisloos, zodat je geen last hebt van storende geluiden tijdens momenten als een trouwplechtigheid. Door de minimum instelafstand van 24cm kun je een mooie close-up maken van bijvoorbeeld de trouwringen.

Vijf jaar garantie

Vergeet na aankoop niet om je binnen vier weken te registreren op de aangegeven website, je verlengt hiermee de garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 49
Diameter/doorsnede 62 mm
Lengte 37 mm
Gewicht 93 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 24
Maximale brandpuntsafstand (mm) 24
Lenselementen 7
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.13
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 24
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang AF 24mm f/2.8 Sony FE of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice