Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II Fuji X
Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II Fuji X
368,10

Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II Fuji X

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II Fuji X

Samyang 14/T3,1 ED AS IF UMC VDSLR II - voor Fuji X-Mount

De 14/T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II is een ultragroothoeklens voor het maken van video-opnamen. Door gebruik van hoogwaardige glassoorten en een dito coating is de beeldkwaliteit hoog en worden beeldfouten geminimaliseerd. Deze verbeterde II-versie is nu compatibel met andere cinelenzen wat betreft de posities van de ringen voor de scherpstelling en het diafragma. Hierdoor past apparatuur zoals een follow focus altijd.

Ultragroothoek

Deze 14mm lens heeft een enorme beeldhoek van ongeveer 115.7° bij gebruik op full-frame camera's. De minimale instelafstand bedraagt slechts 28 cm, waardoor je gemakkelijk indrukwekkende close-ups kunt maken. Door gebruik van hybride asferische lenselementen is de beeldscherpte hoog en worden vertekening en chromatische aberratie effectief onderdrukt. De meerlaagse UMC coating minimaliseert flare en ghosting (nevenbeelden en overstraling) en de lens heeft een gestandaardiseerde kleurweergave zodat het niet noodzakelijk is om een hele set lenzen tegelijk te kopen. Door de vast aangebouwde zonnekap heb je minder last van invallende licht.

Industry standard

Door de 'industry standard' instelringen voor diafragma en scherpstelling kunnen accessoires zoals een follow focus en een diafragmamotor zonder aanpassingen gemonteerd worden. Het diafragma is klikloos zodat het traploos aangepast  kan worden tijdens de opname, zonder storende klikgeluiden. Bij cinelenzen wordt de werkelijke lichtsterkte gemeten en als een T-waarde (transmissie) aangegeven. Het is dus geen theoretische waarde, zoals het F-getal bij fotografie dat tot stand komt door het delen van de brandpuntsafstand door de grootste opening.

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Fuji Systeemcamera (X)
Schroefdraad aanwezig Nee
Diameter/doorsnede 87 mm
Lengte 95 mm
Gewicht 638 gram
Type lens Cine, Fisheye
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 14
Maximale brandpuntsafstand (mm) 14
Lenselementen 14
Lensgroepen 10
Diafragmabladen 6
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 3.1
Maximale T-stop 3.1
Minimale T-stop 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 28
Geschikt voor type sensor APS-C & Full Frame
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang 14mm T3.1 ED AS IF UMC VDSLR II Fuji X of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.