Rotolight NEO 2 LED lamp
Rotolight NEO 2 LED lamp
294,03

Rotolight NEO 2 LED lamp

294,03

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rotolight NEO 2 LED lamp

Rotolight NEO 2 LED lamp

De ronde NEO 2 LED Light van Rotolight kan als een continu licht of een flitser functioneren, en breekt daarmee nieuwe mogelijkheden aan met functies die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van zowel video- als fotografen. Het belangrijkste kenmerk in dit toestel is het dat het vcoorzien is van een ingebouwde 2,4 GHz Elinchrom Skyport Ontvanger, waardoor ondersteuning voor snelle synchronisatie en afstandsbediening van het toestel vanaf 656 'weg mogelijk is bij gebruik van een optionele Skyport Transmitter. Ook beschikt het over Accu-Color Technology om een optimale kleurweergave te garanderen, bewezen door de nominale CRI van 96 en TLCI van 91. De output is ook aanzienlijk verbeterd, met een toename van 85% ten opzichte van zijn voorganger en een flitsmodus die de output met 500% verhoogd om actie te bevriezen. Op maximaal vermogen resulteert dit in 2000 lux op 1 meter voor continue verlichting en een instelling van f- 8 bij ISO 200 voor flitser.

Naast pure uitvoerverbeteringen biedt de armatuur een verscheidenheid aan functies om gebruikers te helpen het meeste uit het licht te halen. Voornamelijk doet dit via een variabele kleurtemperatuur van 3150- 6300K, wat betekent dat het snel en gemakkelijk in de omgeving kan worden gebalanceerd of het wolfraam of natuurlijk daglicht is. Andere functies zijn True Diafragma dimmen, waarmee u uw belichtingsinformatie gemakkelijker kunt berekenen, en een CineSFX-modus om automatisch bepaalde zoekopties in een scène te programmeren, inclusief het imiteren van politie of brandlicht.

Ontworpen om draagbaar te zijn met zijn compacte afmeting, heeft de armatuur meerdere power options. Dit omvat onder meer zes AA-batterijen, een D-Tap-aansluiting voor gelijkstroom, of de bijgeleverde AC-adapter. Dit betekent dat het gemakkelijk kan worden opgezet precies zoals nodig voor een bepaalde set. Gebruikers kunnen het op verschillende manieren monteren dankzij de drie 1/4 "-20 schroefdraadstukken rondom de rand van de armaturen. Deze werken met veel standaardondersteunende systemen, inclusief een schoenbevestigingsadapter voor het werken als een cameraverlichting. Daarnaast is het voorzien van een filterpakket, filterhouder en een riemzakje om alles te houden.

Kenmerken Rotolight NEO 2

 • Zowel de continue als de flitsfuncties zijn beschikbaar zodat gebruikers snel kunnen schakelen tussen video- en stillsopnamen zonder de lichten te veranderen.
 • De ingebouwde 2,4 GHz Elinchrom Skyport Receiver maakt het mogelijk om de NEO 2 als een externe flitser te gebruiken met high-speed sync-ondersteuning tot 1/8000 seconden. Dit vereist het gebruik van een optionele Elinchrom Skyport Transmitter, en zorgt voor afstandsbediening over de NEO 2 van maximaal 200 meter. Gebruikers kunnen ook synchroniseren met een bedrade PC-synchronisatie of 3,5 mm-aansluiting.
 • Accu-Color Technology zorgt voor kwalitatief hoogwaardige kleurenweergave met een nominale CRI van 96, met een R15 van 99 en een nominale TLCI van 91. Het helpt ook om de maximale nauwkeurigheid te waarborgen tijdens het instelbare kleurtemperatuurbereik van 3150-6300K. De gebruikte LED's zijn ook flikkervrij en hebben een levensduur van ongeveer 100.000 uur.
 • De totale productie is beoordeeld op ongeveer 85% groter dan zijn voorganger.
 • De flitsmodus zorgt voor ongeveer 500% meer lichtopbrengst bij aansluiting op een netspanning, of 250% bij gebruik op AA-batterijen.
 • Dimmen en instellen zijn mogelijk via een achter display en twee wijzerplaatjes / knoppen aan de achterzijde van de armatuur.
 • True Diafragma dimmen gebruikt sluitertijd en ISO-informatie, evenals afstandsdata, om de juiste diafragma voor uw opname te berekenen. Het verbetert de snelheid en het gebruik, en helpt foto- & videografen snel de juiste vermogensinstellingen voor hun onderwerp te krijgen.
 • Designer Fade-modus stelt gebruikers in staat om fade-up en fade-down effecten te programmeren, inclusief de mogelijkheid om de duur in te stellen.
 • Cinematografische Special FX, of CineSFX, beschikt over een verscheidenheid aan instellingen en modi om ambiance in uw scène te creëren. Dit omvat opties voor strobe, bliksem, kleurcyclus, vuur, politie, televisie en meer.
 • Er is geen recyclingstijd of stroomverlies zichtbaar bij gebruik van de NEO 2, waardoor het een geschikte optie is voor hoge beeldsnelheden.
 • Voor de macht hebben gebruikers de mogelijkheid om zes AA NiMH- of Li-ion-batterijen, gelijkstroom over de D-Tap-aansluiting of de stroomvoorziening van de meegeleverde adapter te gebruiken. Wanneer u op batterijen draait, kan de NEO 2 draaien voor 85.000 full-power flitsen, of 1,5 uur aanhoudende verlichting.
 • De NEO 2 kan gemakkelijk worden gemonteerd met behulp van de drie 1/4 "-20 statiefaansluitingen die zich rondom an de buitenzijde van de lamp bevinden. Een hotshoe bevestigingsadapter is ook inbegrepen, zodat de NEO 2 lamp ook direct op de camera geplaatst kan worden.
 • Er is een filterkit meegeleverd die een 216 Full Diffuser, 250 Medium Diffuser, 184 Cosmetic Peach, en een 279 1/8 Magenta bevat voor het creëren van uniek of flatterend licht voor uw onderwerp.
Specificaties
Merk Rotolight
Soort lamp Flitskop
CRI 96
Lux 2000
Vermogen (Watt) 12
Kleurtemperatuur min (K) 3150
Kleurtemperatuur max (K) 6300
Stroomvoorziening Batterij (standaard type), Netstroom
Netspanning (Volt) 15
Model Accu AA batterijen
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Verlichtingshoek (graden) 50
Afstandsbediening Radiografisch
Aantal lampen per kop 10
Levensduur lichtbron (uren) 2
Accessoires Filters
Lengte 145
Diepte 50
Gewicht 354
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rotolight NEO 2 LED lamp of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice