Rogue Large Softbox kit (Flashbender+Diffusion Panel)
Rogue Large Softbox kit (Flashbender+Diffusion Panel)
69,95

Rogue Large Softbox kit (Flashbender+Diffusion Panel)

69,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rogue Large Softbox kit (Flashbender+Diffusion Panel)

Flits als een pro

Met de flashbenders van Rogue kan elk shot eruit zien of er een conmplete strobist studio voor is neergezet. Terwijl u, in werkelijk, enkel een eenvoudig verlengstuk van uw flitser heeft gebruikt.

Flitsen kan mooi zijn

Deze Large Softbox Kit bestaat uit 3 onderdelen en bieden u in 1 kit de meest veelzijdige oplossing voor al die moeilijk te belichten situaties. Inflitsen wordt al snel niet mooi door de vervelende "hotspots" en harde schaduwen die dit met zich mee brengt. Om dit te voorkomen kunt u natuurlijk bouncen via het plafond maar dit werkt ook alleen maar wanneer deze wit is en niet al te hoog. Met deze Large softbox kit verandert u in een handomdraai uw flitser in een kleine softbox waardoor deze een prachtig zacht licht kan geven. En u krijgt over deze zachtheid, ook wel vorm van het licht genoemd, veel meer controle. Door de spiralen in de flashbender kunt u deze in vrijwel elk denkbare positie modelleren en zo perfect controleren hoe hard of zacht u het licht wilt hebben. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos!

Perfect voor strobisten

Wanneer u wat verder gaat dan enkel vanaf de camera flitsen is deze kit ook een fantastisch hulpmiddel. Als u de flashbender helemaal oprolt krijgt u bijvoorbeeld een mooie snoot op uw flitser. Als u deze achter uw model plaatst kunt u deze als prachtig haarlicht gebruiken. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken natuurlijk.

Inhoud van de kit
  • 1x Large Rogue Flashbender
  • 1x Large Rogue Diffuus panel
  • 1x Large Rogue Zilver/Zwart reflector opzetstuk
Specificaties
Merk Rogue
Soort flitsaccessoire Accessoires voor lichtvormers
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rogue Large Softbox kit (Flashbender+Diffusion Panel) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice