Rogue FlashBender v3 Small Soft Box Kit
Rogue FlashBender v3 Small Soft Box Kit
54,99

Rogue FlashBender v3 Small Soft Box Kit

54,99

Tijdelijk niet leverbaar

Of 18,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rogue FlashBender v3 Small Soft Box Kit

Controleer het licht van je flitser met deze kleine FlashBender v3 Softbox Kit van Rogue Photographic Design. Het witte, verstelbare paneel biedt verbeterde vormbaarheid ten opzichte van eerdere modellen om de configuratie beter vast te houden. Bovendien is de verbeterde bevestigingsriem voorzien van gripvaster materiaal dat je helpt de reflector te bevestigen aan de meeste flitskoppen en dit zorgt er ook voor dat hij blijft zitten, ongeacht hoe deze is gevormd. Het kleine oppervlak van de Flashbender stelt je in staat om het licht gemakkelijk te laten 'bouncen' precies waar je het nodig hebt.

Wanneer de kleine FlashBender v3 Soft Box Kit op jouw flitser op de camera is bevestigd, zal hij het flitsvermogen verzachten, of je nu binnen - of buiten in de open lucht fotografeert. Deze veelzijdige modifier kan worden gebruikt met een on-camera flitser of off-camera in multi-light setups om het licht op je hoofd-, achtergrond-, accent- of haarlicht te vormen en te richten. Voor een nog zachter licht, of om indirect flitslicht te elimineren omdat je fotografeert onder een off-color of hoog plafond, verander je de FlashBender eenvoudig in een softbox door het meegeleverde Rogue Diffusion Panel v3 te bevestigen. Het compacte ontwerp en de lichtgewicht constructie van de Small Soft Box Kit maken hem geschikter voor gebruik op de camera dan andere FlashBenders of grote modifiers.

Specificaties
Merk Rogue
Hoogte 17.8 cm
Breedte 26.7 cm
Gewicht 170.1 gram
Reportageflitser accessoire Flashbender
Geschikt voor strobistfotografie Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rogue FlashBender v3 Small Soft Box Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice