Rogue FlashBender v3 - Large Reflector
Rogue FlashBender v3 - Large Reflector
44,95

Rogue FlashBender v3 - Large Reflector

44,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rogue FlashBender v3 - Large Reflector

Controleer het licht van je flitser met deze grote FlashBender v3 Reflector van Rogue Photographic Design. Het witte, verstelbare paneel biedt verbeterde vormbaarheid ten opzichte van eerdere modellen om de configuratie beter vast te houden. Bovendien is de verbeterde bevestigingsriem voorzien van gripvaster materiaal dat je helpt de reflector te bevestigen aan de meeste flitskoppen en dit zorgt er ook voor dat hij blijft zitten, ongeacht hoe deze is gevormd.

Wanneer de grote FlashBender v3 Reflector op jouw flitser op de camera is bevestigd, zal hij het flitsvermogen verzachten, of je nu binnen - of buiten in de open lucht fotografeert. Deze veelzijdige modifier kan worden gebruikt met een on-camera flitser of off-camera in multi-light setups om het licht op je hoofd-, achtergrond-, accent- of haarlicht te vormen en te richten.

Specificaties
Merk Rogue
Hoogte 27.9 cm
Breedte 26.7 cm
Gewicht 170.1 gram
Reportageflitser accessoire Flashbender
Geschikt voor strobistfotografie Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rogue FlashBender v3 - Large Reflector of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice