RICOH WG-50 zwart kit inc. tas & strap
RICOH WG-50 zwart kit inc. tas & strap
209,00

RICOH WG-50 zwart kit inc. tas & strap

209,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

€139
korting
€139 korting op Capture One

Koop deze camera samen met Capture One Pro 20 Camera Bundle en ontvang direct 139 euro korting! Deze korting wordt automatisch berekend zodra je de software én een of meerdere camera's in het winkelmandje plaatst. Klik hier voor meer informatie.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving RICOH WG-50 zwart kit inc. tas & strap

RICOH WG-50

De RICOH WG-50 is een stevige camera voor alle omstandigheden, onder meer door de uitstekende waterdichtheid voor maximaal twee uur continu gebruik op 14 m diepte, de vorstbestendigheid* tot een temperatuur van −10 °C en de drukbestendigheid tot 100 kgf. De stevige behuizing is geschikt voor de meest extreme omstandigheden, van de diepe zee tot de hoogste bergtoppen.

Scherminstelling voor buiten

Regelbare helderheid van het lcd-scherm voor een goede zichtbaarheid en optimaal gebruik in alle lichtomstandigheden. De helderheid is met twee stappen te verhogen om donkere zones in het beeld beter zichtbaar te maken in fel zonlicht en met twee stappen te verlagen om minder licht te geven voor nachtfotografie.

Onderwatermodus

Dankzij de geoptimaliseerde witbalans voor foto's onder water zien de kleuren er heel natuurgetrouw uit door toevoeging van roodachtige tinten, die bij onderwateropnames vaak verloren gaan.

5× optische zoom,vanaf 28 mm * Scherpe foto's met een hoge resolutie

De hoogwaardige beeldprocessor van de WG-50 en de 16 megapixel-CMOS-sensor met achtergrondverlichting die garant staat voor een hoge lichtopbrengst, zorgen voor prachtige foto's én afdrukken met een groot dynamisch bereik en zeer weinig ruis. * 35 mm-equivalent.

Beeldtintopties bij PENTAX DSLR Camera's

De tint van de foto wijzigen zodat die beter bij het onderwerp past, is even eenvoudig als de opnamemodus kiezen. Kies bijvoorbeeld “Vibrant” voor meer balans en diepte in combinatie met een heldere, levendige tint, of “Slide Film” voor het typische contrast en grote dynamische bereik van dia's.

Flitser aan/uit

Concentreer je op de compositie in plaats van de bedieningsknoppen door de camera bij het afdrukken telkens twee foto's te laten maken, één met en één zonder flitser.

Handige digitale microscoop-functie

Maak fantastische close-ups van minuscule details die met het blote oog onzichtbaar zijn. De zes ledlampjes rond de lens zorgen voor extra verlichting, zodat de camera het licht nooit in de weg staat.

*Er worden maximaal 2 miljoen pixels opgenomen (16:9).

Specificaties
Merk Ricoh
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over RICOH WG-50 zwart kit inc. tas & strap of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice