Removu P1 voor GoPro LCD Bacpac
Removu P1 voor GoPro LCD Bacpac
59,00

Removu P1 voor GoPro LCD Bacpac

59,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Removu P1 voor GoPro LCD Bacpac

P1 voor GoPro LCD Bacpac – Transformeer je GoPro LCD BacPac in een draagbare Wifi monitor

Wil je direct meekijken naar wat je GoPro action camera filmt, terwijl de cam buiten je bereik ligt? Gebruik dan de Removu P1. Deze handige houder verandert je GoPro LCD Touch BacPac in een losse draagbare monitor en afstandbediening. Met de P1 kan je direct vanaf je pols zien wat je action camera vastlegt en tegelijkertijd de instellingen aanpassen.

Kijk direct mee

Normaal werkt de GoPro LCD Touch BacPac alleen als het scherm direct op je GoPro action cam is bevestigd. Met de Removu P1 kan je de LCD Touch Bacpac ook los gebruiken: via wifi maak je verbinding met de action cam. Hierdoor kun je van een afstand via het touchscreen de camera bedienen. Ook zie je direct wat de camera filmt. Zo kun je, indien gewenst, de instellingen tijdens het filmen aanpassen.

De bevestiging van de P1 is vrij eenvoudig: je klikt de GoPro LCD Touch BacPac in de behuizing van de Removu P1. Daarna bevestig je de P1 cover aan de voorkant. Wanneer je de Removu P1 aanzet, verbindt hij via wifi met de GoPro. Zo kun je meteen aan de slag.

Water-, stoot- en stofbestendig

Dankzij de stevige behuizing kan de Removu P1 tegen een stootje. Hierdoor kun je hem prima gebruiken tijdens extreme sporten. De P1 is stof- en waterdicht waardoor vuil, stof en nattigheid geen kans krijgen. De ingebouwde batterij gaat tot drie uur mee en is met de meegeleverde micro USB-kabel binnen een paar uur op te laden.Kenmerken
  • Compatibel met GoPro Hero 3,3+ en 4
  • Display: maakt gebruik van de GoPro LCD BacPac (los te verkrijgen)
  • Video Streaming: HLS 432 x 240 @ 30fps
  • Ingebouwde antenne en wifi
  • Batterijduur: 2,5 uur videostreaming
  • Micro USB
  • Maat: 52 x 72 x 26 mm
  • Gewicht: 60 gram
Specificaties
Merk Removu
Soort Behuizing
Type behuizing Cage systeem
Lengte 72 mm
Breedte 52 mm
Hoogte 26 mm
Gewicht 60 gram
Geschikt voor merk GoPro
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Removu P1 voor GoPro LCD Bacpac of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice