Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon
Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon
399,00

Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon

399,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon


Het TSC-531 statief is een absolute sensatie voor de veeleisende fotograaf. Het weegt slechts 1,5 kilo, en toch is het uitstekend te gebruiken in combinatie met lange tele-objectieven en telescopen. Ingeklapt is het slechts 47,5 cm lang, dus het neemt ook weg weinig ruimte in beslag. De TSC-531 is perfect geschikt voor fotografen die hun uitrusting over langere afstanden moeten dragen. De specificaties zijn echter zo goed, dat dit statief zonder meer als een professionele allrounder te beschouwen is. De toepassing van een hi-tech carbon compound voor de poten staat niet alleen garant voor een laag gewicht, maar leidt ook tot een extreme stabiliteit en stijfheid.


De TSC-531 is beslist een van de meest universele statieven op de markt. Is het sterk? Ja, het is belastbaar tot 13 kilo. Kom je er hoog mee? Ja, in de hoogste stand komt het topplateau op 190 cm. Kun je er zeer lage standpunten mee realiseren? Ja, je kunt werken op 13 cm vanaf de grond. Is het klein? Ja het is maar 47,5 cm lang. Is het licht van gewicht? Nou, wat te denken van 1,5 kilo!


Werk je met lange tele-objectieven of telescopen, dan heb je een sterk, stabiel statief nodig. Moet het daarbij ook compact en licht zijn, dan is de TSC-531 de perfecte keuze. De Traveler constructie houdt in dat de poten omhoog klappen, om de opgeschoven zuil en statief kop heen. Dat levert aanzienlijke winst in lengte op.


Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon

Automatische vergrendeling


De automatische pootvergrendelingen zijn met één duimdruk los te zetten en klikken automatisch in, waardoor het statief zeer vlot op te stellen is. De poten zijn in drie standen uitstelbaar, voor normale werkhoogte, middel-hoogte en extra laag. De vastzetringen van de vier pootsegmenten zijn met een simpele polsdraai los te maken, waardoor het statief zeer snel op te zetten is.

Monopod inclusief


Een van de poten kan worden losgedraaid en functioneert dan als een sterk en stabiel eenpootstatief. Het top-plateau bereikt een maximale hoogte van 162 cm, een normale waarde voor een eenbeenstatief. Door de middenzuil er bovenop te schroeven is de werkhoogte op te voeren tot 195 cm.


Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon

Stabiliteit


De middenzuil is omkeerbaar, wat verschillende handige toepassingen biedt, van macro vlak boven de grond tot een reproductie-opstelling. De tassenhaak onderaan de middenzuil is bedoeld om extra gewicht te dragen als het statief extra stabiliteit nodig heeft, bijvoorbeeld bij harde wind. Door er bijvoorbeeld simpelweg een fototas met wat spullen aan te hangen stijgt de toch al hoge stabiliteit nog meer.

Ground level set

Met de ground level set kunt u vanaf vlak boven de grond fotograferen (13 cm), bijvoorbeeld voor macro en kikvorsperspectief-opnamen. Verwijder de middelzuil en z'n vastzetring en schroef de ground level plate ervoor in de plaats, dat is alles.


Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon

Specificaties
Material: Carbon Extended: 183.0 cm
Sections: 5 Monopod: 162.0 cm
Tube: 31 mm Box Dimensions: informatie
Weight: 1.50 Kg Diameter: informatie
Max load: 13.0 Kg
Height: informatie
Folded: 46.0 cm Ground level: 13.0 cm
Height: 157.0 cm
Specificaties
Merk Redged
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 13
Maximale hoogte (cm) 183
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 157
Ingevouwen lengte (cm) 46
Eigen gewicht statief (kg) 1.5
Maximaal draagvermogen (kg) 13
Aantal pootsecties 5
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Afneembare monopod, Opklapbare poten
Statiefopties algemeen Inkortbare middenzuil, Statieftas inbegrepen
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
2 reviews
“De eerste met Carbon en dat merk je meteen als je het oppakt De stabieliteit is uitmuntend met een tas er aan als een rots Aan zee waar altijd wint staat is dat een groot pluspunt Ik denk dat het statief een goede aanwinst is voor de hobby”
Beoordeling door Ruud smit (geplaatst op 13-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De eerste met Carbon en dat merk je meteen als je het oppakt De stabieliteit is uitmuntend met een tas er aan als een rots Aan zee waar altijd wint staat is dat een groot pluspunt Ik denk dat het statief een goede aanwinst is voor de hobby
“Geweldige statief, carbon is belangrijk, omdat het beter is voor koude”
Beoordeling door Frenk (geplaatst op 21-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Geweldige statief, carbon is belangrijk, omdat het beter is voor koude. Met aluminium kan het aardig pijnlijk zijn als het vriest. Het kan op oog hoogte en blijft compact. Ideaal.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged TSC-531 Travel Tripod Carbon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice