Redged RT-3N Professional Ball Head T-Serie
Redged RT-3N Professional Ball Head T-Serie
79,00

Redged RT-3N Professional Ball Head T-Serie

79,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged RT-3N Professional Ball Head T-Serie

RT-3n Professional Ball Head T-serie


De RT-3n is het topmodel van de RT-serie. Met z'n kogeldiameter van 33 mm maakt hij een zeer precieze uitrichting van de camera mogelijk, ook bij gebruik van zware, grote camera/objectiefcombinaties. Het T-serie snelkoppelsysteem werkt snel en veilig.


De RT-serie is ontwikkeld voor toepassingen waarin snelheid een rol kan spelen. De kop is snel vastzetbaar in de gewenste positie en het T-serie snelkoppelsysteem maak snel koppelen en ontkoppelen van de camera mogelijk.


De diameter van de kogel van dit balhoofd is 33 mm, waardoor het zich zeer makkelijk en precies laat verstellen; bovendien kan het zonder speciale kracht veilig worden vastgezet in de gekozen positie. De maximale belastbaarheid van dit slechts 430 gram wegende balhoofd is maar liefst 10 kilo.Gebruik


Door het gebruik van teflon is smering met vet overbodig. Bij conventionele balhoofdsystemen neemt het vet vuil en zand op, wat tot extra slijtage leidt en souplesse vermindert. Het vergt ook onderhoud, terwijl het systeem van de RT-3n onderhoudsvrij is.


Als enige kop in de RT-serie heeft de RT-3n geen vastzethendel voor de kogel, maar een vastzetknop. Deze knop biedt een doseermogelijkheid, dus u kunt bij het uitrichten van de camera een lichte frictie instellen om de precisie te vergroten. De kop is voorzien van een rotatieconstructie met gradenverdeling, die niet alleen geschikt is voor precieze compositiebepaling, maar ook panoramaseries te gebruiken is.


Constructie en gebruik De RT-3n is compact en tegelijk zeer sterk. Perfect geschikt voor de meeste reflexcamera-uitrustingen met zoomobjectieven tot circa 400 mm. Door de grote kogel laat de kop zich comfortabel verstellen en fixeren, wat met namen bij tele&ndash en macro-objectieven erg belangrijk is. Door de hoge materiaalkwaliteit en toepassing van precisie-onderdelen is deze kop geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik. Ook voor het weken met telescopen is de kop te gebruiken


T-serie snelkoppeling Dit balhoofd is voorzien van het T-serie snelkoppelsysteem. Het is compatibel met het rechthoekige snelkoppelsysteem van Manfrotto. De werking is eenvoudig: zet de adapter schuin in de kop, druk de camera omlaag en hij klikt vast. Ontkoppelen is een kwestie van de grote hendel omhalen– vervolgens de adapter uitgenomen worden. Voor maximale zekerheid is de snelkoppeling te vergrendelen.


RQR-plaat

Voor het gebruik van meerdere camera’s zijn extra koppelplaten leverbaar. Voor de T-serie is de RQR-plaat bestemd.


Specificaties

Material: Magnesium Alloy Max load: 10.0 kg
Weight: 0.43 kg Diameter: 33.0 mm
Height: 100 mm
Specificaties
Merk Redged
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.43
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Type Snelkoppeling Manfrotto RC2
Productbeoordelingen
2 reviews
“Very good service with prompt delivery and very friendly on-line help; will not hesitate in using again”
Beoordeling door Charles M. Vella (geplaatst op 13-08-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Very good service with prompt delivery and very friendly on-line help; will not hesitate in using again. I can also highly recommend this Baal head, beautifully made – very light and doses the job and, for the load it can Handel -its excellent value!
“Was al een tijdje toe aan een nieuw Ball Head”
Beoordeling door Luc Roovers (geplaatst op 12-07-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Was al een tijdje toe aan een nieuw Ball Head. En kwam op de RT-3N Professional Ball Head T-Serie uit. Heel scherpe prijs en was ik al wist een heel goede service. Dus bestelde ik dat. De dag erna al binnen, en ondertussen al uitvoerig getest. Supper stuk, zeer stabiel en vlotjes instelbaar.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged RT-3N Professional Ball Head T-Serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice