Redged RPH-69 Panoramakop
Redged RPH-69 Panoramakop
129,00

Redged RPH-69 Panoramakop

129,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged RPH-69 PanoramakopThe RPH-69 is een compacte, maar tegelijk zeer sterke panoramakop met vloeistofeffect. Hij kan worden gebruikt voor een apparatuurgewicht tot 6 kilo. Door de ideale combinatie van compactheid en robuustheid is deze kop uitstekend geschikt voor camcorders, maar ook voor vogelobservatie via telescopen en voor digiscoping.

De pan- en kiepbewegingen hebben separate frictie-instellingen en kunnen gemakkelijk op de gewenste soepelheid worden ingesteld. Door het vloeistofeffect gaan de verstellingen soepel en schokvrij. Het mechanisme is uitstekend beschermd tegen zand en stof.

De pan-hendel kon zowel links als rechts worden gebruikt en kan eenvoudigweg in de gewenste gebruiksstand worden vastgezet. De RPH-69 is vervaardigd uit zeer lichte, harde sterke aluminium legering en weegt slechts 1120 gram.

B-serie snelkoppelsysteem

De RPH-69 is uitgerust met het B-serie snelkoppelsysteem en wordt geleverd met de RB-6939 cameraplaat. Dit systeem zorgt voor een aandruksysteem met volledig contact tussen kop en plaat, waarmee de verbinding perfect is. De veiligheidsvergrendeling voorkomt dat de plaat uit de kop glijdt als hij nog niet is vastgedraaid.


Specificaties

Material: Aluminium Max load: 8.0 kg
Weight: 1.12 kg Height: 97 mm

Specificaties
Merk Redged
Maximaal draagvermogen (kg) 8
Eigen gewicht statiefkop (kg) 1.12
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal, Voor video
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld, Waterpas kop
Productbeoordelingen
1 reviews
“Als cameraman van een locale tv-zender had ik behoefte aan een gemakkelijk te verplaatsen statief”
Beoordeling door W.C.J. de Haas (geplaatst op 11-01-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Als cameraman van een locale tv-zender had ik behoefte aan een gemakkelijk te verplaatsen statief. Dat vond ik in een carbonstatief van Redget. Super handig tijdens het filmen. Het balhoofd dat bij het statief hoorde was te gebruiken maar beviel op de duur steeds minder. Met deze panoramakop valt zeer vloeiend te filmen. Kortom: ik ben met de combinatie statief en kop heel tevreden.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged RPH-69 Panoramakop of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice