Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie
Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie
€ 99,00

Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie

€ 99,00

Niet meer leverbaar

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie


Het RNB-2n balhoofd is plezierig compact en toch sterk van constructie. Het biedt universele toepassingsmogelijkheden en sluit uitstekend aan op de meeste reflexuitrustingen. Het B-type snelwisselsysteem maakt snel bevestigen en verwijderen van camera of objectief mogelijk en geeft bovendien een buitengewoon betrouwbare koppeling.


De diameter van de kogel van dit balhoofd is 33 mm, waardoor het zich zeer makkelijk en precies laat verstellen; bovendien kan het uitstekend zonder speciale kracht veilig worden vastgezet in de gekozen positie. De maximale belastbaarheid van dit slechts 400 gram wegende balhoofd is maar liefst 12 kilo.

Gebruik


Door het gebruik van teflon is smering met vet overbodig. Bij conventionele balhoofdsystemen neemt het vet vuil en zand op, wat tot extra slijtage leidt en souplesse vermindert. Het vergt ook onderhoud, terwijl het systeem van de RNB-2n onderhoudsvrij is. De vastzetknop is fijn doseerbaar, zodat u bij verstellen heel makkelijk voor wat extra frictie kunt zorgen. Met een beetje tegendruk is het namelijk veel makkelijker een bepaalde fijninstelling te realiseren. De kop is voorzien van een rotatieconstructie met gradenverdeling, die niet alleen geschikt is voor precieze compositiebepaling, maar ook voor panoramaseries te gebruiken is.


Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie

Constructie


De RNB-2n is compact en tegelijk zeer sterk. Hiermee is dit balhoofd zeer geschikt voor de meeste reflexcamera-uitrustingen met objectieven tot circa 400 mm. Door de grote kogel laat de kop zich comfortabel verstellen en fixeren, wat met namen bij tele- en macro-objectieven erg belangrijk is. Door de hoge materiaalkwaliteit en toepassing van precisie-onderdelen is deze kop geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik.

B-serie snelkoppeling


Dit balhoofd is voorzien van het B-serie snelkoppelsysteem. Het is het beste, meest spelingsvrije systeem op de markt. Door de twee diagonale aandrukvlakken wordt de cameraplaat optimaal vastgezet


De RB-3939, RB-5039, RB-6039, RB-6939, & RB-15039 cameraplaten zijn als accessoire leverbaar, bijvoorbeeld voor bevestiging onder extra camera's of objectieven, of ter vervanging van een verloren exemplaar. Ze verschillen alleen in lengte en passen op elk B-serie balhoofd.


Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie


Specificaties
Material: Magnesium Alloy Max load: 10.0 kg
Weight: 0.4 kg Diameter: 33.0 mm
Height: 95 mm
Laat meer zien
Specificaties
Merk Redged
Maximaal draagvermogen (kg) 10
Draagvermogen (kg) 10
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.4
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Waterpas kop
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
4 reviews
“Heb REDGED RNB-2N Ball Head besteld en was met 1 dag in huis”
Beoordeling door P.J.Leguit (geplaatst op 27-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Heb REDGED RNB-2N Ball Head besteld en was met 1 dag in huis. Ik heb er een prachtig en goed product aan en kan er prima mee overweg. Ook het ingebouwde waterpas is een geweldig hulpmiddel. Ben zeer tevreden
“Een mooie, degelijke uitbreiding van mijn statief”
Beoordeling door Rick Bremer (geplaatst op 19-11-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Een mooie, degelijke uitbreiding van mijn statief. En dat ook nog voor een prima prijs. Ik ben er heel tevreden mee en hoop er jaren plezier van te hebben.
“Het RBN-2N balhoofd vervangt een goed functionerende maar omslachtig werkende driewegkop”
Beoordeling door Pieter Monsma (geplaatst op 15-11-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het RBN-2N balhoofd vervangt een goed functionerende maar omslachtig werkende driewegkop. Het balhoofd werkt - zoals verwacht - veel gemakkelijker. Alles in één beweging en met één knop vast te zetten. Stabiel en precies. Voor de prijs een must-have!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged RNB-2N Professional Ball Head B-Serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice