Redged RMA-431 Monopod Aluminium
Redged RMA-431 Monopod Aluminium
75,00

Redged RMA-431 Monopod Aluminium

75,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged RMA-431 Monopod AluminiumRMA-431 Monopod Aluminum

Deze monopod is compromisloos, sterk gemaakt en draagt zonder problemen de zwaarste professionele tele-objectieven. Door de uitgeschoven hoogte van 1,70 m is hij door iedereen en onder uiteenlopende omstandigheden te gebruiken.

Door de buisdiameter van 31 mm, is dit slechts 500 gram wegende eenpootstatief buitengewoon sterk en stijf. Het kan met maar liefst 10 kilo worden belast, waardoor het ook geschikt is voor de zwaarste tele-objectieven. Ingeschoven meet het slechts 53 cm. Doordat het uitschuifbaar is tot maar liefst 1,70 m, kan het ook zonder balhoofd worden gebruikt. De vergrendelingsringen zijn in één handeling los te draaien, waardoor opzetten heel snel gaat. Het eenpootstatief is door de uitdraaibare rubberen voet met spikes geschikt voor alle ondergronden.

Specificaties

Material: Aluminium Max load: 15.0 kg
Sections: 3 Folded: 53.0 cm
Tube: 31 mm Monopod: 170.0 cm
Weight: 0.50 Kg
Specificaties
Merk Redged
Ingevouwen lengte (cm) 53
Verstelmechanisme Draairingen
Maximaal draagvermogen (kg) 15
Maximale hoogte (cm) 170
Minimale hoogte (cm) 53
Statief materiaal Aluminium
Statiefkop aanwezig Nee
Type statief Monopod
Aantal pootsecties 4
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen
Statiefopties poten Spikes
Eigen gewicht statief (kg) 0.5
Productbeoordelingen
1 reviews
“Heel fijne monopod, het kan hoog genoeg, ondanks dat het aluminium is, is het wel gewoon licht en makkelijk mee te nemen”
Beoordeling door Pedro (geplaatst op 29-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Heel fijne monopod, het kan hoog genoeg, ondanks dat het aluminium is, is het wel gewoon licht en makkelijk mee te nemen. Ik vind het handig dat de schroef omgedraaid kan worden, zodat er een balhoofd op kan. Dat is wel zo fijn omdat je anders nauwelijks flexibel bent.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged RMA-431 Monopod Aluminium of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice