Redged RHDB-53N Professional Ball Head B-Serie
Redged RHDB-53N Professional Ball Head B-Serie
159,00

Redged RHDB-53N Professional Ball Head B-Serie

159,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Redged RHDB-53N Professional Ball Head B-Serie

RHDB-53n Professional Ball Head B-series

Extreem sterk professioneel hydraulisch balhoofd met een kogeldiameter van 53 mm. De kop is belastbaar tot maar liefst 20 kilo en is uitstekend geschikt voor grote, lichtsterke tele-objectieven en professionele camerabodies. De kop is voorzien van een extra knop waarmee de frictie separaat instelbaar is, helemaal afgestemd op de gebruiksomstandigheden en het toegepaste apparatuurgewicht. Wordt geleverd inclusief B-serie snelkoppelsysteem. Dit statief is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met de 34 statievenserie. De diameter van de kogel van dit balhoofd is 53 mm, waardoor het zich zelfs bij zeer zware belastingen zeer makkelijk en precies laat verstellen; bovendien kan het uitstekend zonder speciale kracht veilig worden vastgezet in de gekozen positie. De maximale belastbaarheid van dit 840 gram wegende balhoofd is maar liefst 20 kilo.

Gebruik

Door het gebruik van teflon is smering met vet overbodig. Bij conventionele balhoofdsystemen neemt het vet vuil en zand op, wat tot extra slijtage leidt en souplesse vermindert. Het vergt ook onderhoud, terwijl het systeem van de RNB-2n onderhoudsvrij is. De frictie is met een extra knop regelbaar. Daarmee kunt u de balans tussen precisie en souplesse verkrijgen die u zelf het prettigst vindt. De tweede knop gebruikt u om de gevonden camerastand vast te zetten. daar is geen speciale kracht voor nodig. De kop is voorzien van een rotatieconstructie met gradenverdeling, die niet alleen geschikt is voor precieze compositiebepaling, maar ook voor panoramaseries te gebruiken is.

Constructie en gebruik

De RNB-3n is perfect geschikt voor zware reflexcamera-uitrustingen met alle soorten objectieven, ook de grote lichtsterke tele-objectieven. Door de grote kogel laat de kop zich zeer comfortabel verstellen en fixeren, wat met name bij tele- en macro-objectieven erg belangrijk is. Door de hoge materiaalkwaliteit en toepassing van precisie-onderdelen is deze kop geschikt voor jarenlang probleemloos gebruik. Deze kop is ook buitengewoon geschikt voor macrofotografie, zelfs als u met een relatief compact statief werkt. De grote kogel zorgt voor maximale precisie bij het uitrichten van de camera.
B-serie snelkoppeling
Dit balhoofd is voorzien van het B-serie snelkoppelsysteem. Het is het beste, meest spelingvrije systeem op de markt. Door de twee diagonale aandrukvlakken wordt de cameraplaat optimaal vastgezet De RB-3939, RB-5039, RB-6039, RB-6939, RB-15039 cameraplaten zijn als accessoire leverbaar, bijvoorbeeld voor bevestiging onder extra camera's of objectieven, of ter vervanging van een verloren exemplaar. Ze verschillen alleen in lengte en passen op elk B-serie balhoofd.


Video van het 2012 model balhoofd


Specificaties
Material: Magnesium Alloy Max load: 20.0 kg
Weight: 0.84 kg Diameter: 53 mm
Height: 125 mm
Specificaties
Merk Redged
Maximaal draagvermogen (kg) 20
Draagvermogen (kg) 20
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.84
Type statief Statiefkop
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Waterpas kop
Productbeoordelingen
2 reviews
“Maandje geleden dit balhoofd aangeschaft”
Beoordeling door René Kraaijeveld (geplaatst op 04-08-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Maandje geleden dit balhoofd aangeschaft. Bevalt uitstekend en zeer interessante prijs. Ben professioneel fotograaf en gebruik in combinatie met Sony A7 series en Arca Swiss type L grip voor zowel horizontaal en verticaal fotograferen. erg tevreden.
“Fijne balhoofd, erg stevig wat nodig is met een 70-200”
Beoordeling door Ted (geplaatst op 22-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Fijne balhoofd, erg stevig wat nodig is met een 70-200. Het werkt lekker en ik vind het ook wel fijn, dat als je gebruik maakt van panorama opnames de hoeveelheid graden ook niet te makkelijk te verstellen zijn. Al met al raad ik het zeker aan.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Redged RHDB-53N Professional Ball Head B-Serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice