ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket
ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket
369,00

ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket

369,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket

ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket

De ProMediaGear BBGv2 is een ingenieuze flitsbeugel voor grotere camera's met een batterijgreep. Reportage- en huwelijksfotografen willen graag de zijdelingse schaduw elimineren door het hoger plaatsen van de flitser. Met de degelijke ProMediaGear BBGv2 is het mogelijk om de flitser tijdens het veranderen van de camerapositie (horizontaal/verticaal) zonder tijdverlies in de gewenste positie te brengen.

De ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket is gefabriceerd van titanium en aluminiumlegering, waardoor de flitsbeugel zowel sterk als licht is. Door de unieke 90° draaiconstructie plus de automatische vergrendeling breng je de flitser met een enkele beweging in de gewenste positie tijdens het wisselen tussen een horizontale en verticale camerapositie. Door toepassing van hoogwaardige lagers in het draaipunt gaat dit heel soepel en snel.

ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket: extreem degelijk

De ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket is ontworpen voor gebruik met grotere camera's met een batterijgreep. De bracket is zo degelijk dat zelfs een kleine monolight zoals de Profoto B2 of een flitser met softbox gebruikt kan worden. De bracket wordt aangesloten via een Arca-Swiss compatibele snelkoppeling. De ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket kan opgevouwen worden tijdens het transport.

Specificaties ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket

  • Materiaal: titanium en aluminiumlegering
  • Gewicht: 513g
  • Afmetingen: 254 x 102 x 178 mm
Specificaties
Merk ProMediaGear
Hoogte 25.4 cm
Breedte 17.8 cm
Reportageflitser accessoire Flitsbeugel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over ProMediaGear BBGv2 Boomerang Flitsbracket of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice