Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping
Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping
€ 0,00

Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping

Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping
27 februari 2019
10:00 - 17:00
Profoto Workshop Flitsfotografie - Ochtend € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar
Profoto Workshop Flitsfotografie - Middag € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Studio
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping

Ontdek de verschillende Profoto lightshapers!

Profoto noemt zichzelf 'The light shaping company' en niet zonder reden, alle producten van Profoto hebben als doel fotogafen in staat te stellen het perfecte licht te creeren. En dat op elke locatie. Het assortiment van Porofoto bevat dan ook diverse soorten flitsapparatuur, van reportageflitsers tot studioflitsers, en accessoires waarmee je het (flits)licht volledig naar jouw hand kan zetten.

wil jij ook de verschillen tussen de lightshapers ontdekken? Woensdag 27 februari ben je van harte welkom tijdens de Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping. Professioneel fotograaf en Profoto ambassadeur Pascal Vandecasteele komt deze dag vertellen over het merk, de producten en de toepassing hiervan. Daarnaast krijg je uitgebreid gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met de diverse Profoto flitsers en lightshapers.

Ochtend- en middagsessie

Voor de workshop "Profoto Flitsfotografie - Lightshaping" op 27 februari zijn twee sessies: Een ochtendsessie van 10:00 tot 13:00 en een middagsessie van 14:00 tot 17:00. Je kunt zelf bepalen voor welke sessie jij je wilt aanmelden. let er hierbij goed op dat je je niet per ongeluk voor beide sessies aanmeldt.

De Workshop "Profoto Flitsfotografie - Lightshaping" vindt plaats op woensdag 27 februari. Deelname is gratis, maar er zijn beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!
Over Pascal Vandecasteele:

Pascal Vandecasteele is een Belgische freelance fotograaf en videograaf die werkt voor zowel designbureau’s als commerciële merken en bedrijven. Naast zijn fotografie geeft hij workshops en masterclasses en is hij ambassadeur van merken als Canon, Profoto, Manfrotto en Eizo waarvoor hij regelmatig wordt ingezet.

Website: www.since1965.be

"The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do" Pascal Vandecasteele


Cameraland Studio

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 27 februari
Ochtend: Van 10.00 tot 13.00 uur
Middag: Van 14.00 tot 17.00 uur
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto Workshop Flitsfotografie - Lightshaping of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice