Profoto Air Remote TTL-S voor Sony (901045)
Profoto Air Remote TTL-S voor Sony (901045)
249,00

Profoto Air Remote TTL-S voor Sony (901045)

249,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 83,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto Air Remote TTL-S voor Sony (901045)

Profoto Air Remote TTL-S voor Sony

De Air Remote TTL-S is een draadloze besturingseenheid om Profoto flitsers vanaf een Sony camera te ontsteken. Dit geeft gebruikers van een Sony A7 camera toegang tot de vele flitsers en accessoires van flits specialist Profoto. Hiermee zijn ze verlost van elk rekenwerk zodat ze zich volledig kunnen concentreren op creativiteit.

Tot 300 meter

De Air Remote TTL-S beschikt over acht kanalen en drie groepen waardoor er een bijna ongelimiteeerd aantal Profoto TTL flitsers aangestuurd kunnen worden. Bij elk kanaal kan de sterkte aangepast worden met +/- 2 stops in TTL, en het draadloze bereik is 100 meter. Gebruik je liever de manuele stand, dan is het aanpasbereik zelfst +/- 9 stops en het draadloze bereik is dan maar liefst 300 meter. De TTL-S is compatibel met de Sony A7 II, A7R II, A7S II, A99 II en latere modellen.

High Speed Sync

Normaliter is de snelste synchronisatietijd 1/250s maar er is ook eenHigh Speed Sync (HSS) modus, waarbij je tot maximaal 1/8.000s kunt flitsen. Hierdoor kun je ook bij veel omgevingslicht flitsen zodat je een grote lensopening (en daardoor een creatieve kleine scherptediepte) kunt gebruiken. Je kunt kiezen tussen TTL, manual en hybride. Bij de laatste kun je eerst een controle opname in de TTL modus maken en daarna overschakelen naar de manual modus. Alle instellingen blijven gehandhaafd zodat je niet alles opnieuw hoeft in te stellen als je een kleine wijziging wilt aanbrengen. Dit scheelt veel tijd!

Intuitief

Alle functies zijn snel instelbaar via de intuitief te bedienen knoppen en je kunt de instellingen steeds aflezen in het duidelijke LCD-scherm. De Air Remote TTL-S wordt gevoed door twee AAA batterijen waardoor je een gebruiksduur hebt van ongeveer 30 uur bij constant gebruik. Bij gebruik van de D2, B1 en B2 werkt de Air TTL-S met TTL besturing, je kunt alle andere Profoto powerpacks en monolights met Air technologie ook gebruiken, maar dan zonder TTL besturing. De TTL-S beschikt over een USB poort voor eventuele firmware upgrades.

De Profoto Air Remote TTL-S weegt slechts 96g en de fametingen zijn 80 x 60x 41mm.
Specificaties
Merk Profoto
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Aansluitingen Mini USB
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 8
Groepen 3
Bereik (meter) 300
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Sony
Geschikt voor flitsermerk Sony
Bevestiging Hotshoe
Afstandsbediening voor camera Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto Air Remote TTL-S voor Sony (901045) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice