Profoto A10 Off-Camera Kit Fujifilm
Profoto A10 Off-Camera Kit Fujifilm
1.175,00

Profoto A10 Off-Camera Kit Fujifilm

1.175,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 391,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 26,14 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto A10 Off-Camera Kit Fujifilm

De A10 is uitgevoerd met Profoto's Bluetooth-technologie AirX. Dit betekent dat je draadloos nieuwe firmware voor jouw A10 kunt downloaden via de Profoto-app. Maar nog beter; Je kunt de A10 zowel vastleggen als bedienen met jouw smartphone. Dus vanaf nu kun je de volledige kracht van de A10 benutten, ongeacht welke camera je gebruikt.

De Profoto A10 is net als voorgaande Profoto modellen ontworpen om het licht te vormen. Het heeft een ronde kop die een natuurlijke lichtspreiding geeft met een zachte schaduw en dankzij de slimme magnetische houder kun je creatief zijn met het volledige assortiment Profoto Clic-lichtvormers. Clic-lichtvormers kunnen eenvoudig bovenop elkaar worden gestapeld voor nog meer creatieve opties. De A10 biedt ook een ingebouwd LED-instellicht dat het gemakkelijk maakt om het licht te positioneren en te begrijpen hoe licht en schaduwen samenwerken.

De Profoto A10 is zeer eenvoudig in gebruik. Het display is groot en overzichtelijk. Net als alle Profoto-producten is het intuïtief in gebruik en hoef je geen lange handleiding te lezen om te begrijpen hoe het werkt. AirTTL-afstandsbediening is ook ingebouwd in de A10. Met AirTTL en HSS creëer je snel en gemakkelijk professionele resultaten en met de afstandsbediening kun je verbinding maken met andere Profoto-flitsers en deze eenvoudig bedienen vanaf de A10.

De Profoto A10 is niet alleen een on-camera flitser, hij is ook zeer effectief als stand-alone off-camera unit. De A10 heeft zijn eigen verwisselbare Li-Ion-batterij met hoge capaciteit die tot vier keer langer meegaat dan AA-batterijen zonder prestatieverlies, en heeft een mogelijkheid om snel op te laden - zodat je met een gerust hart langer kunt fotograferen. En de A10 kan tot vier keer sneller opladen, waardoor hij zeer geschikt is voor fotografen die snel en continue actie vast willen leggen. Hij recycled in slwecht 1,0 sec op vol vermogen. Simpel gezegd, je mist nooit een opname!

Kenmerken Profoto A10

 • Ronde flitskop voor een natuurlijk licht met vloeiende lichtval.
 • Compatibel met alle magnetische Profoto Clic Light Shaping Tools.
 • Compatibel met alle Profoto Air-, AirTTL- en Connect-triggers.
 • Slimme connectiviteit met Profoto-app voor iOS.
 • Ingebouwde AirX Bluetooth-synchronisatietechnologie voor toekomstbestendige compatibiliteit met mobiele camera's.
 • Overzichtelijke en gemakkelijke gebruikersinterface met groot display met hoge resolutie.
 • Extreem snelle flitsrecycling
 • Verwisselbare en oplaadbare lithium-ionbatterij met hoge capaciteit.
 • Flitskop met 90˚ kanteling en 360˚ rotatie.
 • Laser AF-hulp en LED-instellicht.
 • Automatische of handmatige zoom voor flitser en instellicht.
 • Optionele hotshoe-versies voor Canon-, Nikon-, Sony- en Fujifilm-camera's.

Profoto Connect

Profoto Connect is de knoploze remote die het best beschreven wordt met één woord: eenvoud. Deze bevat geen drukknoppen, draaiknoppen of menu's; slechts drie instellingen: automatisch, handmatig en uit. In automatische modus richt en schiet je voor fantastische belichting in elke foto. Schuif hem naar handmatige modus en je kunt het licht aanpassen aan je persoonlijke stijl, en dat is alles. Werken met flitslicht is nooit eenvoudiger geweest, en het creatieve potentieel in je handen nooit zo groot.

Profoto Connect werkt met een ingebouwde oplaadbare batterij welke 30 uur meegaat, USB C aansluiting werkt in combinatie met alle Profoto Air systemen die er bestaan. Verbind de Profoto connect met de camera d.m.v de hotshoe en je bent al bijna klaar om de Profo connect te gebruiken.

Geen knoppen - maakt ruimte voor creativiteit

Minder complexiteit betekent meer mogelijkheden voor creativiteit. Daarom heeft Profoto bij de Connect alle drukknoppen en draaiknoppen verwijderd en deze vervangen door uitsluitend de instellingen die van belang zijn: automatisch, handmatig en uit. In automatische modus krijg je automatisch een fantastische belichting in elke foto. Je hoeft alleen maar te richten en te schieten. Schuif hem naar handmatige modus en je kunt het licht aanpassen aan je persoonlijke stijl, rechtstreeks via de flitser of via de Profoto-app.

Profoto Connect is de knoploze remote die het gebruik van flitslicht makkelijker maakt dan ooit tevoren en je de vrijheid biedt om creatief te zijn. Omdat je zonder alle knoppen en complexiteit meer ruimte hebt voor creativiteit en je je kunt concentreren op het maken van de foto die je in gedachten hebt!

Het Profoto Connect-pakket bevat de Profoto Connect-afstandsbediening, een oplaadkabel (USB-C-naar-USB-A) en een beschermhoes.

De Profoto Connect functies

 • Knoploze afstandsbediening voor alle Profoto AirTTL-flitsers
 • Bevestig aan de hot-shoe van je camera voor een draadloze combinatie van camera en flitser
 • Drie instellingen: automatisch, handmatig en uit. Automatische modus: Richten en flitsen met automatisch afgesteld flitsvermogen. Handmatige modus: De flitsinstellingen bijstellen.
 • Klein, lichtgewicht en minimalistisch ontwerp
 • Slimme connectiviteit met de Profoto-app (compatibel met iPhone 7 of nieuwer)
 • Ingebouwde oplaadbare LiPo-batterij, batterijduur van 30 uur
Specificaties
Merk Profoto
Type flitser Reportageflitser
Diepte 7.5 cm
Hoogte 10.8 cm
Breedte 7.5 cm
Gewicht 560 gram
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Verticale rotatie min (graden) 45
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 180
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Bluetooth, Radiografisch
Instelbaar vermogen max 1/1
Aansluitingen Micro USB
Recycletijd max (sec) 1
Recycletijd min (sec) 0.05
Aantal batterijen 1
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto A10 Off-Camera Kit Fujifilm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice