Profoto A1 AirTTL - Nikon
Profoto A1 AirTTL - Nikon

Normale prijs: 769,00

Special Price 599,00

Profoto A1 AirTTL - Nikon

Normale prijs: 769,00

Special Price 599,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto A1 AirTTL - Nikon

Profoto A1 AirTTL - Kleinste studioflitser ter wereld

De Profoto A1 is in elk opzicht een Profoto flitser, maar alleen veel kleiner. Door zijn ronde flitskop biedt hij prachtig en natuurlijk licht. Deze unieke flitser beschikt over TTL-meting, een superkorte flitsinterval, een krachtige accu en een extreem eenvoudige bediening. De Profoto A1 wordt compleet geleverd met een Dome Diffusor, Wide Lens, Bounce Card, standaard en tas. Dit is de versie voor Nikon.

De Profoto A1 is ontworpen om met lichtvormers te werken. Hij heeft een unieke ronde flitskop met een slimme magnetische koppeling voor het snel en simpel aansluiten van drie speciaal voor de A1 ontworpen lichtvormers; de Dome Diffusor, de Wide Lens en de Bounce Card. Je kunt deze lichtvormers eventueel combineren voor nog meer mogelijkheden. De A1 is ook uitgerust met een ingebouwde LED-lamp waardoor je de lichtval kunt controleren.

AirTTL en HSS

De A1 is heel gemakkelijk te bedienen, het instelscherm is groot en duidelijk. Het instellen is net zo intuïtief als bij de grote Profoto flitsers zodat je helemaal geen handleiding nodig hebt. Toch zijn er voldoende mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld schakelen tussen TTL en Manual en de motorzoom kan door de camera aangestuurd of handmatig ingesteld worden. De A1 heeft ook AF-assist, een lampje dat de camera helpt met scherpstellen in donkere omstandigheden. De flitser beschikt over AirTTL en HSS (High Speed Synchronisation) waardoor je snel en eenvoudig professionele resultaten kunt behalen. Je kunt zelfs andere Profoto flitsers aansturen en instellen vanaf de A1.

Krachtige Li-Ion accu

De Profoto A1 werkt niet met AA-batterijtjes, zoals bijna alle conventionele cameraflitsers, maar met een krachtige Lithium-Ion accu. Deze accu biedt in vergelijking met een set AA-batterijen viermaal meer energie, hij laadt veel sneller op en hij heeft een extreem korte interval van slechts 1.2S bij full power. Hierdoor zul je nooit meer een opname missen!

Specificaties
Merk Profoto
Type flitser Reportageflitser
Diepte 89 mm
Hoogte 259 mm
Breedte 218 mm
Gewicht 560 gram
Geschikt voor merk Nikon
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 105
Zoombereik min (mm) 32
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Recycletijd max (sec) 1.2
Recycletijd min (sec) 0.05
Model Accu 100397
Aantal batterijen 1
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste flitsduur 1/20000 sec
Langste flitsduur 1/800 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/8000 sec
Kortste synchronisatietijd normaal 1/250 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto A1 AirTTL - Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Profoto A1 AirTTL - Nikon

Door Nando Harmsen op 1 juni 2018

Profoto is bekend van studioverlichting, waaronder de B2 250 AirTTL die ik vorig jaar met veel plezier mocht testen. Nu heeft deze fabrikant een reportageflitser op de markt gebracht. Het is alleen niet zomaar een reportageflitser, maar een krachtige...

Lees meer