Polaroid Zink papier 2x3 - 50 sheets voor Z2300 en Zip Mobile printer
Polaroid Zink papier 2x3 - 50 sheets voor Z2300 en Zip Mobile printer
35,99

Polaroid Zink papier 2x3 - 50 sheets voor Z2300 en Zip Mobile printer

35,99

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Polaroid Zink papier 2x3 - 50 sheets voor Z2300 en Zip Mobile printer

Polaroid Zink Papier is geschikt voor de Polaroid Instant Camera's. De pagina's, met een afmeting van 5,1 x 7,6 cm, hebben een zelfklevende achterkant en zijn geschikt voor full color prints in hoge kwaliteit. Het fotopapier is water- en vuilafstotend.


Instant camera's

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en verdwijnen veelal ergens op je computer. Sommige foto's deel je wellicht via social media en nog minder laat je afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat nou eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met een instant camera print je jouw foto direct af en heb je een tastbare herrinering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag jouw leukste momenten herbeleven!


Een graag geziene gast

Een instant camera zal ook wonderen doen voor jouw sociale leven, want iedereen wil ineens met je op de foto. Maak een foto op een feestje en tover deze direct uit je camera, wie wil dat nou niet? Je kunt jouw vrienden ook een echte tastbare herrinering meegeven door een leuke foto te maken, deze af te drukken en meteen als een soort kadootje te overhandigen. Het heeft toch tegenwoordig iets speciaals om een foto vast te kunnen houden!ZINK printer

Met het eenvoudige design van een point - and-shoot camera maak je gemakkelijk mooie foto's. De geïntegreerde ZINK printer, houd in dat je zonder inkt foto's kunt printen. Dit laatste is mogelijk door middel van de ZINK Zero Ink formule en premium 2x3" fotopapier wat ervoor zorgt dat er een droge print uit wordt gedraaid. Deze combinatie creëert vlekvrij, waterafstotend en scheurvaste foto's die je in staat stelt te schieten en af te drukken zonder inktvlekken of beschadigingen. Vanuit een nostalgisch oogpunt is schudden toegestaan, maar niet noodzakelijk.


Kenmerken:
  • Pak van 50 maal 3x2" ZINK papier
  • Randloze kleurenafdrukken
  • Heldere en scherpe beelden
  • Peel-off, zelfklevend fotopapier
  • Komt droog uit de printer
  • Vlekvrij, waterafstotend, scheurbestendig
  • Met ZINK Zero Ink Printing Technology
Specificaties
Merk Polaroid
Formaat Overig
Aantal vellen 20
Papiersoort Zink Zero
Instant filmtype Polaroid Zink
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het zijn lekker veel velletjes, het is niet goedkoop, maar een grotere hoeveelheid papiertjes maakt het toch interessanter”
Beoordeling door Martino (geplaatst op 29-11-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het zijn lekker veel velletjes, het is niet goedkoop, maar een grotere hoeveelheid papiertjes maakt het toch interessanter.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Polaroid Zink papier 2x3 - 50 sheets voor Z2300 en Zip Mobile printer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice