Polaroid Zink papier 2x3 - 20 sheets voor Zip printer en Snap Touch
Polaroid Zink papier 2x3 - 20 sheets voor Zip printer en Snap Touch
14,99

Polaroid Zink papier 2x3 - 20 sheets voor Zip printer en Snap Touch

14,99

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Polaroid Zink papier 2x3 - 20 sheets voor Zip printer en Snap Touch

Polaroid Zink Papier 2x3 - 20 sheets

Het vernieuwde Zink-papier is geschikt voor alle 2x3 Polaroid Instant Camera's en printers. De foto's hebben een zelfklevende achterkant en door het verbeterde papier zijn de afdrukken nog mooier en scherper. Het fotopapier is ook nog eens water- en vuilafstotend.

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en ze verdwijnen vaak ergens op je harde schijf. Sommige foto's deel je misschien via social media en nog minder laat je afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met een instant camera druk je jouw foto direct af en heb je een tastbare herinnering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag je leukste momenten herbeleven!

Een graag geziene gast

Een instant camera zal ook wonderen doen voor jouw sociale leven, want iedereen wil plotseling met je op de foto. Maak een foto op een feestje en tover deze direct uit je camera, wie wil dat nou niet? Je kunt jouw vrienden ook een echte tastbare herinnering meegeven door een leuke foto te maken, deze af te drukken en meteen als een soort cadeautje te overhandigen. Het heeft toch iets speciaals om een echte foto vast te kunnen houden!

ZINK printer

Met het eenvoudige design van een point-and-shoot camera maak je gemakkelijk mooie foto's. Er zijn ook losse ZINK printers waarmee je bijvoorbeeld foto's vanaf je smartphone kunt afdrukken. De geïntegreerde ZINK printer, houd in dat je zonder inkt foto's kunt printen. Dit laatste is mogelijk door middel van de ZINK Zero Ink 2x3" fotopapier wat ervoor zorgt dat er een droge print uit wordt gedraaid. Deze combinatie creëert vlekvrije, waterafstotende en scheurvaste foto's. Vanuit een nostalgisch oogpunt mag je met de ontwikkelende foto's wapperen of er op blazen, maar het is niet noodzakelijk!

Kenmerken:
  • Pak van 20 maal 3x2" ZINK papier
  • Randloze kleurenafdrukken
  • Heldere en scherpe beelden
  • Peel-off, zelfklevend fotopapier
  • Komt droog uit de printer of camera
  • Vlekvrij, waterafstotend, scheurbestendig
  • Met ZINK Zero Ink Printing Technology
Specificaties
Merk Polaroid
Formaat Overig
Aantal vellen 20
Papiersoort Zink Zero
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Polaroid Zink papier 2x3 - 20 sheets voor Zip printer en Snap Touch of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice