Polaroid Originals OneStep+ Graphite
Polaroid Originals OneStep+ Graphite
139,00

Polaroid Originals OneStep+ Graphite

139,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Polaroid Originals OneStep+ Graphite

De OneStep+ is een Polaroid instant-camera met nóg meer mogelijkheden. Deze camera is een evolutie van de OneStep 2 en maakt via Bluetooth draadloze verbinding met de Polaroid Originals app. Hiermee is het mogelijk zes creatieve tools te gebruiken bij het maken van je direct-klaar foto's.

Creatieve filters

Ontdek bijvoorbeeld de functies voor dubbele belichting en licht schilderen, maar ook next-level bediening met afstandsbediening en handmatige modus. Met een extra portretlens kun je nog dichter bij je onderwerpen komen met nog scherpere foto's en blurry achtergrond, terwijl een krachtige flitser en langdurige oplaadbare batterij er voor zorgen dat je overal en altijd kunt fotograferen.

More ways to play

Deze analge direct-klaar camera voor het moderne tijdperk heeft een klassiek design gemixed met een hedendaagse stijl. Neem 'm gemakkelijk mee en leg je avonturen vast, of het nu gaat om een avondje uit of een reis om de wereld bent: de OneStep 2 + maakt je mooiste herinneringen tastbaar en uniek!

Specificaties
Merk Polaroid Originals
Breedte 150 mm
Diepte 97 mm
Hoogte 111 mm
Gewicht 493 gram
Type camera Instant camera
Soort analoge camera Instant camera
Instant filmtype Polaroid i-Type
Handmatig in te stellen Automatisch, Belichting
Autofocus Ja
Scherpstel opties Automatisch
Maximale brandpuntsafstand (mm) 106
Minimale brandpuntsafstand (mm) 106
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 14
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 14
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Flitsopties Interne flitser
Productbeoordelingen
1 reviews
“Geweldige Polaroid camera”
Beoordeling door Franka Fotografie (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Sinds december biedt ik bedrijven aan op hun feestjes foto's te maken en aan de bezoekers te geven. Hiervoor heb ik deze Polaroid camera aangeschaft. De camera valt bij de bezoekers goed in de smaak, ook vind ik het heel leuk dat ik de frames af en toe kan wisselen. Hierdoor kan ik bij themafeestjes een speciaal frame gebruiken. De camera is gemakkelijk in gebruik en niet duur in aanschaf
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Polaroid Originals OneStep+ Graphite of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice