Polaroid Originals Onestep 2 VF Graphite
Polaroid Originals Onestep 2 VF Graphite
114,00

Polaroid Originals Onestep 2 VF Graphite

114,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 38,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Polaroid Originals Onestep 2 VF Graphite

Polaroid Originals Onestep 2 VF Graphite

De Polaroid Originals OneStep 2 VF Graphite is een analoge instant camera waarmee je direct de leukste momenten kunt vastleggen. De camera is geïnspireerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1983, maar is volledig geüpgraded naar hedendaagse behoeften. De camera beschikt over een hoge kwaliteit lens en een krachtige flitser om in elke situatie de mooiste foto's te maken. De zeer krachtige oplaadbare accu zorgt ervoor dat je de camera lange tijd onafgebroken kunt gebruiken. Op een volle accu gaat de camera namelijk tot wel 60 dagen mee! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat en direct herinneringen wilt vastleggen.

Met de verlengde viewfinder van de Polaroid Originals OneStep 2 VF bepaal je eenvoudig het kader van je foto. Zo voorkom je dat onderwerpen net buiten beeld vallen. Dankzij het lage aantal knoppen, is de camera gemakkelijk te bedienen. Met de lens van 106mm schiet je gedetailleerde foto's. Deze druk je vervolgens direct af op Polaroid i Type filmpapier. De camera beschikt over een krachtige flitser, waardoor je ook op donkere locaties heldere foto's maakt. Je laadt de accu op met een usb kabel. Een volle accu gaat ongeveer 60 dagen mee. Hierdoor neem je de camera mee op pad en hoef je niet bang te zijn dat de accu snel leeg raakt.

Specificaties
Merk Polaroid Originals
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Polaroid Originals Onestep 2 VF Graphite of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice