Polaroid Lab
Polaroid Lab
129,00
129,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Polaroid Lab

Jouw digitale foto's in een handomdraai afgedrukt

Het Polaroid Lab fungeert als een miniatuur ‘donkere kamer’ voor op tafel waarbij de unieke Polaroid chemie gebruikt wordt om je virtuele herinneringen, vastgelegd met je mobiel, super snel en eenvoudig om te zetten in klassieke tastbare Polaroid direct-klaar foto's. Het Polaroid Lab kan niet eenvoudiger te gebruiken zijn. Selecteer een afbeelding op je mobiel via de gratis Polaroid Originals App, plaats je mobiel met het scherm naar beneden op het platform van het Polaroid Lab. Druk op de rode knop het beeld wordt omgezet in een klassieke direct-klaar foto.

Met de Polaroid Originals App kun je volop experimenteren met het maken van creatieve beeldcollages. Je kunt nu één enkel digitaal beeld in meerdere Polaroid foto's verdelen. De creatieve mozaïeksjablonen zijn: ‘Double’, ‘Triple’, ‘Four’, ‘Six’ & ‘Nine’. Er zijn maar liefst 30 (!) verschillende mogelijkheden om één bepaalde herinnering om te zetten in een creatieve collage. Het is bovendien de optie om verborgen augmented reality functies, zoals bijvoorbeeld een video of een andere foto, op je geselecteerde foto toe te passen.

Met de i-Type en 600 serie films in kleur en zwart-wit kun je direct foto's afdrukken, terwijl de ingebouwde batterij van het Polaroid Lab langdurig meegaat en oplaadbaar is via USB. Het Polaroid Lab is compatibel met iPhones die werken met iOS 11 of nieuwer en Android 7 en hoger.

Kenmerken van de Polaroid Lab

  • Print mobiele foto's op Polaroid
  • Voor Polaroid 600 en i-Type film
  • Maakt een afbeelding van je smartphonescherm
  • App voor collages en handige tools

Specificaties
Merk Polaroid
Hoogte 17.7 cm
Diepte 11.5 cm
Breedte 15 cm
Gewicht 655 gram
Type printer Fotoprinter
Instant filmtype Polaroid 600, Polaroid i-Type
Afdrukopties Foto's afdrukken
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Polaroid Lab of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice