Pocketwizard PLUS X Tranciever (set van 2)
Pocketwizard PLUS X Tranciever (set van 2)
146,95

Pocketwizard PLUS X Tranciever (set van 2)

146,95

Binnenkort beschikbaar

Of 48,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pocketwizard PLUS X Tranciever (set van 2)

Pocketwizard Plus X (2 pack)

De Plus X zenders/ontvangers van PocketWizard schakelen automatisch tussen zenden of ontvangen en herkennen automatisch hoe de module is aangesloten. Aan de hand van de spanning die via de kabel of flitsschoen wordt doorgegeven, herkent de PocketWizard de camera of de flitser. Desgewenst kun je de Plus X nog steeds als ontvanger laten werken.
De Plus X is de makkelijkste remote van pocketwizard. Het enige wat je moet doen om de Plus X te laten werken is remote 1 op de camera, remote 2 op de camera die aangestuurd moet worden met bijbehorende kabel.
Zet beide Plus x op het zelfde kanaal en ze zullen elkaar direct zien, er zijn dan geen verdere instellingen nodig.

Een andere slimmigheid van de PocketWizard Plus X is dat je heel eenvoudig tegelijk een camera en flitser kunt bedienen. Dit wordt ‘channel hopping’ genoemd. De module op de remote camera werkt als trigger voor een flitser, dat op één kanaal hoger werkt. Staat de remote camera bijvoorbeeld op kanaal 4, dan werkt de PocketWizard Plus X op kanaal 5 als zender voor een flitser. In totaal heeft de Pocket Wizard Plus X tien kanalen. Dat zijn er minder dan bij de Plus III, bovendien heeft die laatste ook nog verschillende groepen bij de laatste 17 kanalen. Alle kanalen van de Plus X zijn uitwisselbaar met de andere modules van PocketWizard en compatibele apparaten, zoals de Sekonic lichtmeters, mits het units zijn van dezelfde regio. In Amerika wordt bijvoorbeeld een andere frequentie gebruikt dan in Europa.

Ook op andere gebieden is de Plus X wat eenvoudiger dan de Plus III. De PocketWizard Plus X heeft nu alleen nog een draaiknop om de kanalen te selecteren en een testknop. Aan de hand van het ledlicht bovenop kan de batterijspanning in de gaten gehouden worden en zie je of er verbinding is. De vorm van de Plus X is identiek aan die van de Plus III.


Specificaties

  • Bereik: 500m
  • Aantal kanalen: 10
  • Voorzien van LED-indicator: Ja
  • Aansluiting: 3.5mm stereo jack (1/8")
  • Synchronisatietijd met standaard sluiters: 1/250s
  • Synchronisatietijd met centraal sluiters: 1/500s
  • Afmetingen: 10.7 x 5.3 x 3cm
  • Gewicht: 110gr
Specificaties
Merk PocketWizard
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Kanalen 10
Groepen 1
Draadloos Frequentiebereik 433 Mhz
Bereik (meter) 487
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender/Ontvanger (Transceiver)
X-syncsnelheid (sec) 500
Bevestiging Hotshoe
Bevestigingsopties boven 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pocketwizard PLUS X Tranciever (set van 2) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice