Pocketwizard Flex TT6 - Canon
Pocketwizard Flex TT6 - Canon
219,00

Pocketwizard Flex TT6 - Canon

219,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pocketwizard Flex TT6 - Canon

Veelzijdige, betrouwbare transceiver

De Flex TT6 Canon van PocketWizard is een uiterst veelzijdige flitsafstandsbediening voor actuele camera's van Canon, zoals de EOS 5D Mark IV, de EOS 1D X Mark II, de EOS 80D en de EOS 77D. De Flex TT6 is uiteraard ook compatibel met actuele Canon flitsers zoals de 600 EX II-RT en de 430 EX III-RT.

De Flex TT6 biedt alle mogelijkheden van de TT5, zoals TTL-besturing, High Synch Synchronisation (HSS) en de door PocketWizard gepatenteerde HyperSync-technolologie. Gebruikers van actuele Canon-camera's met snelle beeldsensoren zullen verheugd zijn dat het PocketWizard is gelukt om de bijzondere techniek van de TT5 ook geschikt te maken voor hun camera's. Het resultaat is de Flex TT6, een uiterst veelzijdige en betrouwbare transceiver.

Ongestoorde zendtechniek

De Flex TT6 is geheel compatibel met oudere en bestaande PocketWizard transceivers, zoals de Plus radio's, the MultiMAX, MiniTT1, AC3 ZoneController en Control TL receivers. Je hoeft je bestaande PocketWizards dus niet in te ruilen als je de Flex TT6 aan wilt schaffen. Door de gebruikte 344MHz en 433MHz zendfrequenties met 25 zendkanalen heb je geen last van het almaar toenemende 2.4GHz verkeer van smartphones en tablets op drukke plaatsen. Zoals bekend is het gebruik van radiosignalen veel beter dan van infrarood. Infrarood licht heeft al snel last van zonlicht en er moet altijd een directe zichtlijn tussen zender en ontvanger zijn.

365 meter bereik

De TT6 is voorzien van de gepatenteerde HyperSync-technologie waardoor je met hogere sluitersnelheden van maximaal 1/8000 kunt fotograferen. Hierdoor kun je ook bij veel zonlicht met grotere lensopeningen werken voor een kleine scherptediepte, ideaal voor mooie portret- en bruidsfotografie met een onscherpe achtergrond! De Flex TT6 heeft een zendbereik van 240 (TTL) of 365 (Manual) meter!

Specificaties
Merk PocketWizard
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 52
Bereik (meter) 365
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender/Ontvanger (Transceiver)
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Canon
Geschikt voor flitsermerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Bevestigingsopties boven Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pocketwizard Flex TT6 - Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice