Phottix Oh-Flash Ring Adapter - F189
Phottix Oh-Flash Ring Adapter - F189

Normale prijs: 69,95

Special Price 19,95

Phottix Oh-Flash Ring Adapter - F189

Normale prijs: 69,95

Special Price 19,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Phottix Oh-Flash Ring Adapter - F189

Phottix Oh-Flash ringflits adapter F189

De Phottix Oh-Flash is een handige adapter om een ringflitser van je systeemflitser te maken. Het licht van een ringflitser is vooral gewild bij het maken van portretten. Omdat je een ringflitser waarschijnlijk niet heel vaak gaat gebruiken is de aanschaf van deze voordelige adapter een interessante optie.

Je bevestigt de adapter via klittenband aan de op de camera geplaatste systeemflitser, het ringvormige deel zit dan om de lens. Tijdens de flitsopname wordt het flitslicht van de flitser naar de adapter geleid met een ringflitseffect als resultaat. Net zoals bij een flink duurdere ringflitser! Er zijn verschillende modellen van de O-Flash, waarbij de afstand tussen het midden van de flitskop en de lens bepalend is.

Model 189 is onder meer geschikt voor:
Nikon SB-900 met D3, D4, D5, D700 t/m D850 Canon 600RT Met EOS 1D en 1Ds modellen

De Oh-Flash 189 past ook op deze flitsers:
Nikon SB-910, SB-5000

Wil je controleren of deze Oh-Flash past bij jouw camera/flitsercombinatie? De afstand tussen het midden van de flitsreflector en het midden van het objectief moet globaal 189 mm bedragen.

Specificaties
Merk Phottix
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Phottix Oh-Flash Ring Adapter - F189 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice