Phottix Mitros+ TTL Transceiver Flitser voor Nikon
Phottix Mitros+ TTL Transceiver Flitser voor Nikon
269,00

Phottix Mitros+ TTL Transceiver Flitser voor Nikon

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Phottix Mitros+ TTL Transceiver Flitser voor Nikon

De Phottix Mitros+ TTL Transceiver Flitser is voorzien van een ingebouwde Odin transmitter en receiver en beschikt over volledige i-TTL functionaliteit voor het gebruik op Nikon camera's. De Mitros+ heeft een richtgetal van 58 bij ISO 100 op 105mm wat ideaal is voor het belichten van onderwerpen binnen het zoombereik van 24-105mm. Daarnaast kan de flitser overweg met draadloze transmissie via een optische pulse of infrarood triggering en kan worden ingesteld op vier kanalen binnen drie groepen.

Draadloze mogelijkheden van de Phottix Mitros+

De radio transmissie en ontvangst van de Mitros+ is compatibel met Strato II transmitters en daarbij volledig compatibel met de draadloze Odin-serie met een bereik van 100 meter. Daarbij beschikt de flitser over een geheugenfunctie voor het opslaan van maximaal drie sets flits- en functiemogelijkheden voor het snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. De kop van de flitser is horizontaal in beide richtingen 180 graden te draaien en verticaal van -7 tot +90 graden. Hierdoor hebt u geweldige controle over de lichtweerkaatsing tijdens een shoot. De recycletijd van de Mitros+ is 0.1 tot 5.0 seconden dat kan worden teruggebracht naar 2.5 door gebruik te maken van de quick flash optie.

De Mitros+ van Phottix is naast bovenstaande ook voorzien van vele andere handigheden. Zo is de flitser volledig handmatig in te stellen en kunt u gebruikmaken van high-speed sync en stroboscopische mogelijkheden met een frequentie van 1-199Hz tot 100 flitsen. Een status LED geeft aan wanneer de flitser weer klaar is om af te gaan en oververhitting wordt tegengegaan door automatisch de flitsfrequentie wat omlaag te brengen. Een autofocus-hulplicht staat u bij om in wat mindere lichtomstandigheden toch goed scherp te stellen en een instellicht-instelling is beschikbaar zodat u vooraf kunt bepalen hoe de foto gaat worden. Een 3.5mm sync-poort mag natuurlijk ook niet ontbreken net als een USB-poort om de firmware te updaten. De Mitros+ werkt op vier stuks AA-batterijen en wordt geleverd inclusief een diffuser om, wanneer nodig, het licht te verzachten en een adapter om de flitser op een externe powerpack aan te kunnen sluiten. Minder laten zien

Kenmerken

  • Ingebouwde Odin transmitter en receiver
  • Compatibel met Nikon i-TTL
  • Richtgetal van 58 bij ISO 100 op 105mm
  • Zoombereik van 24-105mm
  • Horizontaal 360 graden te draaien
  • Draadloze Master/Slave TTL functioonaliteit
  • Recycletijd van 0.1-5 seconden
  • High-Speed, eerste en tweede gordijn synchronisatie
Specificaties
Merk Phottix
Type flitser Reportageflitser
Geschikt voor merk Nikon
Flitseigenschappen Roterende kop, TTL
Model Accu AA batterijen
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Phottix Mitros+ TTL Transceiver Flitser voor Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice