PGYTech Suction Cup
PGYTech Suction Cup
49,95

PGYTech Suction Cup

49,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving PGYTech Suction Cup

Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.

Zuignap plaatsen

Je bevestigt deze handige accessoire door de zuignap op een vlak oppervlak te plaatsen, waarna je de snelkoppelingsklip naar beneden drukt om de Suction Cup muurvast te zetten. Wil je hem weer loshalen, dan trek je de klip weer omhoog. Simpel, snel en zeker, wel zo handig als je de GoPro, OSMO, One R of andere action camera regelmatig wilt wisselen van standpunt. Zorg er wel voor dat je de zuignap bevestigt op een schoon oppervlak, dan heeft hij namelijk zijn maximale houvast.

Accessoire van hoogwaardig aluminium

De verstelbare arm van de Suction Cup is voorzien van twee hoogwaardig aluminium kleine balhoofden aan de uiteindes van het middelste gedeelte. Zo kun je de actiecamera flexibel in verschillende hoeken positioneren. Het stevige aluminium kan tot maximaal 1.5kg dragen. De Suction Cup Mount heeft een standaard 3-punts action cam aansluiting, maar er wordt ook een adapter met een ¼-inch schroefdraad meegeleverd. Zo kun je op deze zuignap ook bijvoorbeeld een Lume Cube ledlamp, microfoon of andere accessoire met ¼-inch schroefgat plaatsen. Daarnaast kun je de adapter eventueel verder uitbreiden met een telefoonhouder.

Specificaties
Merk PGYTech
Soort Mount
Type mount Zuignap mounts
Lengte 138 mm
Breedte 97 mm
Hoogte 69 mm
Gewicht 135 gram
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over PGYTech Suction Cup of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice