Pentax AF-540 FGZ II Flitser
Pentax AF-540 FGZ II Flitser

Normale prijs: 469,00

Special Price 449,00

Pentax AF-540 FGZ II Flitser

Normale prijs: 469,00

Special Price 449,00

Binnenkort beschikbaar

Of 149,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 14,89 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pentax AF-540 FGZ II Flitser

Pentax AF-540 FGZ II Flitser

Automatische flitser AF540FGZ II voor digitale camera's met verwisselbare lens van PENTAX; weerbestendige constructie en ledverlichting voor films en fotografie. De AF540FGZ II is een weerbestendige automatische flitser met een maximaal richtgetal van 54 bij ISO 100/m voor digitale camera's met verwisselbare lenzen van PENTAX. Dit systeem is ontworpen om solide en betrouwbaar te werken onder de moeilijkste omstandigheden, zoals bij regen en mist.

Betrouwbare, weerbestendige constructie voor veeleisende buitenopnamen

Dankzij 28 afdichtingen in de belangrijkste onderdelen van de behuizing, zoals de hot shoe, heeft deze flitser een uiterst betrouwbare weerbestendige constructie. Combineer hem met een body en lens met dezelfde weerbestendige constructie voor een uiterst betrouwbaar, weerbestendig digitaal fotografiesysteem dat solide prestaties onder de moeilijkste buitenomstandigheden, zoals bij regen of op locaties met plassen en stof, garandeert.

Handige ledverlichting voor films en foto's

Beide modellen zijn voorzien van een nieuw ontworpen, vast ledlampje met hoge intensiteit. Het witte ledlicht is niet alleen handig wanneer je onderwerpen op korte afstand filmt, maar ook wanneer je foto's maakt met langere belichtingstijden. Het ledlichtje werkt daarnaast als 'vanglicht' wanneer je foto's maakt en als AF-hulplamp in donkere omgevingen.

* De functie van de AF-hulplamp is beschikbaar op de volgende bodies: 645D, K-r, K-5, K-30, K-5 II, K-5 II s, K-50 en K-500. Update de firmware van de camera naar de nieuwste versie om deze functie te kunnen gebruiken.

Gebruiksvriendelijke functie-instellingen

Je kunt de werking van de flitser naar wens aanpassen door tot wel negen verschillende flitserfuncties vooraf in te stellen, inclusief het in- en uitschakelen van het 'vanglicht' (led) en de gewenste ontladingsmodus bij het fotograferen.

Veelzijdig bedieningssysteem

Beide modellen beschikken over diverse ontladingsmodi**, variërend van de uitgebreide automatische P-TTL-flitsermodus waarbij de eerste ontlading door de lichtsensor van de camera wordt gedetecteerd om het belangrijkste ontladingsniveau nauwkeurig te regelen voor de juiste belichting, tot handmatige bediening, synchronisatie met korte sluitertijden en draadloze automatische P-TTL-flits.

** Welke ontladingsmodi er beschikbaar zijn, hangt af van de gebruikte camerabody.

Andere kenmerken

- Bounce-functie, verticaal instelbaar van -10 tot 90 graden en horizontaal instelbaar tot maximaal 180 graden
- Power-zoom-flits voor beeldhoeken van 24 mm- tot 85 mm-lenzen (in 35 mm-formaat)
- Ingebouwd groothoekpaneel dat uitschuift om een beeldhoek van 20 mm te dekken (in 35 mm-formaat)
- Automatische instelling van de ontladingshoek in combinatie met de body van digitale camera's van PENTAXmet verwisselbare lenzen
- Functie voor meerdere ontladingen beschikbaar
- Kortere hersteltijd ten opzichte van conventionele modellen

Specificaties
Merk Pentax
Type flitser Reportageflitser
Diepte 108 mm
Hoogte 113 mm
Breedte 76 mm
Gewicht 350 gram
Geschikt voor merk Pentax
Richtgetal 54
In- en uitzoomen flitser Automatisch
Zoombereik max (mm) 85
Zoombereik min (mm) 24
Verticiale rotatie max (graden) 315
Horizontale rotatie (graden) 90
Flitseigenschappen Af-hulplicht, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht, Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pentax AF-540 FGZ II Flitser of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice