Peak Design Capture Bino Kit
Peak Design Capture Bino Kit
49,00

Peak Design Capture Bino Kit

49,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peak Design Capture Bino Kit

Peak Design Capture Bino - Verrekijker houder incl. Capture clip


Draag je verrekijker super comfortabel op je lichaam, waar jij dat wilt. Deze set wordt geleverd met een verrekijker houder en een speciale Capture clip waar je eenvoudig een riem of schouderband doorheen kunt halen.


Weg met de irritante verrekijker draagriem!

Geen snijdende verrekijker draagriem in je nek en toch je handen vrij. Peak Design komt voor de zoveelste keer met een super handige en goed doordachte oplossing, dit keer voor je verrekijker. De Capture Bino is een soort van adapter die je enerzijds bevestigt aan de statiefaansluiting van je verrekijker, en aan de andere kant vast kunt klikken in de meegeleverde Capture clip d.m.v. ee handige snelkoppeling.


Ultiem en veilig verrekijker draagcomfort

Bevestig je verrekijker bijvoorbeeld aan je broekriem of monteer hem aan een schouderband van je rugtas. Dankzij het super snelle koppel systeem heb je altijd je kijker snel bij de hand, handig als er bijvoorbeeld plotseling een vogel overvliegt die je wilt determineren.
Je hoeft niet bang te zijn dat je kostbare verrekijker losraakt; het professionele snelkoppeling systeem van Peak Design is uiterst sterk en betrouwbaar. Zo zit er op de Capure Pro een handige draaiknop: hiermee activeer je een soort van lock mechanisme zodat je verrekijker niet zomaar van je lichaam gegrist kan worden (handig tegen diefstal), of dat de Binohouder niet meteen loskomt als je de knop van de snelkoppeling aanraakt. Dat laatste is ideaal voor de echte outdoor natuurwaarnemer die van de paden af, bijvoorbeeld al tijgerend, zijn of haar doel probeert te benaderen.


Je handen vrij tijdens je outdoor trip en toch je verrekijker snel bereikbaar, met deze Peak Design Capture Bino verrekijkerholster!
Specificaties
  • Geschikt voor riemen tot 7.6cm breed en 1.3cm dik
  • Afmetingen: 9.5 x 8.3 x 5cm
  • Gewicht: 142g
Specificaties
Merk Peak Design
Type draagcomfort Clip
Geschikt voor Verrekijkers
Verstelbaar Nee
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peak Design Capture Bino Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice