Panasonic VW-VBD58E-KC accu voor HC-X1000E
Panasonic VW-VBD58E-KC accu voor HC-X1000E
189,00

Panasonic VW-VBD58E-KC accu voor HC-X1000E

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic VW-VBD58E-KC accu voor HC-X1000E

Panasonic VW-VBD58E-KC accu voor HC-X1000E

De VW-VBD58E-KC is een originele reserve accu voor de professionele Panasonic HC-X1000E 4K camcorder. De accu heeft een grote capaciteit van 5800mAh en een energie-indicator. Panasonic geeft twee jaar garantie op deze accu.

Of het nu om een digitale fotocamera of een videocamera gaat, de energievoorziening is een uiterst belangrijke zaak. Als je een dagje weg gaat neem je natuurlijk je camera mee maar als je maar een enkele accu bezit is de pret snel over. En dan hebben we het nog niet eens over een vakantie van een week of drie, waarbij je niet elke dag een stopcontact in de buurt hebt. Aanschaf van een of meer extra accu's is dus beslist geen overbodige luxe!

Specificaties
Merk Panasonic
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 5800
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu VW-VBD58E-KC
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic VW-VBD58E-KC accu voor HC-X1000E of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.