Panasonic DMW-BGG9E Battery Grip
Panasonic DMW-BGG9E Battery Grip
349,00

Panasonic DMW-BGG9E Battery Grip

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic DMW-BGG9E Battery Grip

Panasonic DMW-BGG9E Battery Grip

Maak je Panasonic G9 nog comfortabeler met de DMW-BGG9E Battery Grip. Deze grip is voorzien van een ontspanknop en instelschijven, zodat je zowel horizontaal als in portretstand comfortabel kunt fotograferen.

In deze grip is ruimte voor één extra oplaadbare DMW-BLF19 accu, waardoor je langer achter elkaar kunt fotograferen in combinatie met de accu in de camera. Kortom, met deze grip kun je langer en comfortabeler fotograferen met je Panasonic G9.

Kenmerken

  • Geschikt voor Panasonic G9
  • Voorzien van extra bedieningsknoppen
  • Ideaal voor portretfotografie
Specificaties
Merk Panasonic
Soort product Battery grip
Geschikt voor merk Panasonic
Model Accu DMW-BLF19E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic DMW-BGG9E Battery Grip of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.