Panasonic DMC-G7 Zwart + 14-140mm
Panasonic DMC-G7 Zwart + 14-140mm
743,00

Panasonic DMC-G7 Zwart + 14-140mm

743,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic DMC-G7 Zwart + 14-140mm

De Panasonic LUMIX G7 is de eerste camera in de LUMIX G-serie die het toegankelijk maakt om te filmen in 4K. Niet alleen kun je video opnemen met net zoveel details als in een film, je kunt ook de opnames bekijken en 8-megapixel beelden uit clips selecteren en deze als foto opslaan.


4K Video en 4K Foto - mis nooit het perfecte moment

4K video
De LUMIX G7 opent de wereld van 4K, voorheen het domein van professionele filmers en fotografen, voor iedereen. Of je nu fotografische herinneringen vastlegt die een leven lang mee moeten gaan, of je legt opvallende beelden vast uit je 4K-opnames, de G7 maakt dit allemaal eenvoudig en toegankelijk.

4K Photo
En met de functie 4K Foto kun je gemakkelijk het perfecte beeld uit een 4K-video halen, op de camera, en dit opslaan als een 8 megapixel foto.

De hybride LUMIX G7 bevrijdt je creativiteit voor zowel video's als foto's.
Richt je op het ogenblik

Vind absolute scherpte in een fractie van een seconde met de Depth From Defocus (DFD) Auto Focus-technologie van Panasonic. Waar de traditionele auto-focus alleen de contrasten in een beeld analyseert, voorspelt DFD het scherpstelpunt door twee beelden met een verschillende scherptediepte te vergeleken, voor betere resultaten in een kortere tijd. Dit nieuwe systeem levert AF-snelheden op tot 0,07 seconden en een snelheid voor burst-opnamen met AF tracking van 7 beelden per seconde. Het verhoogt tevens de stabiliteit van continu scherpstellen bij het opnemen van video.

Alles op de juiste plek

De LUMIX G7 heeft niet alleen een robuust design maar beschikt evens over een waarlijk intuitieve werking. Het design van de body maakt directe toegang mogelijk tot belangrijke functies zoals de draaiknop op de voorkant voor diafragma en sluitersnelheid. Het is tevens mogelijk om instellingen toe te wijzen aan zes eenvoudig te bedienen functieknoppen (fn-knoppen)*.

* Zes knoppen op de body en vijf in het menu.


Intelligent Auto modus - eenvoudig in het gebruik

De LUMIX G7 beschikt over generaties aan fotografische kennis die ingebouwd en klaar voor het gebruik is. Gezichtsherkenning, intelligente ISO-instellingen, intelligente handleiding voor scènes en AF tracking zijn slechts een paar van de vele functies die van de LUMIX G een echt slim fotografisch werktuig maken. Selecteer gewoon de iA mode en je kunt er op vertrouwen dat de camera onder alle omstandigheden uitstekende foto's maakt.

Snel automatisch scherpstellen met de DFD-technologie

Leg zelfs de snelste bewegingen vast met de Depth From Defocus (DFD) Auto Focus (AF) technologie* van Panasonic. De LUMIX G7 bevat deze splinternieuwe technologie die direct de afstand berekent tussen de onderdelen binnen het beeld en die de lens in één doorlopende beweging scherpstelt. Dit nieuwe systeem levert AF-snelheden op tot 0,07 seconden ** en een snelheid voor burst-opnamen met AFC van 6 beelden per seconde. Het verhoogt tevens de stabiliteit van continu scherpstellen bij het opnemen van video.

* Contrast-AF met DFD-technologie werkt alleen bij Panasonic Micro Four Thirds-lenzen.
** In AFS, met de H-FS14140.


Snelle en nauwkeurige AF-tracking

Met het nieuwe algoritme voor AF-tracking worden niet alleen de kleur maar ook de grootte en bewegingsvector van het doel herkend, waardoor de camera het onderwerp nog beter kan volgen. Het resultaat is het AF-trackingresultaat van ongeveer 200 % of meer waardoor voorkomen wordt dat de camera het onderwerp kwijtraakt*.

* Panasonic vergelijking met LUMIX G6

Scherpstellen bij slechte lichtomstandigheden - Star Light AF

Low Light AF maakt het mogelijk om nauwkeuriger scherp te stellen in lichtcondities van -4EV, zoals maanlicht zonder andere lichtbron. Verder bevat de LUMIX G7 nu Starlight AF zodat u een ster aan de nachtelijke hemel kunt fotograferen met auto-focus door een nauwkeurige berekening van de contrastwaarde in een kleinere AF-zone.Specificaties
Merk Panasonic
Breedte 125 mm
Diepte 77 mm
Hoogte 86 mm
Gewicht 360 gram
Inclusief lens Ja
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Processor Venus Engine
Type camera Systeemcamera
Bestandsformaat JPG, JPG + RAW, RAW
Beschikbare beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Geschikt voor vloggen Ja
Type sensor Micro Four Thirds
Cropfactor (x) 2
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 16
Formaat sensor (mm) 17.3 x 13
Maximale fotoresolutie (pixels) 4592 x 3448
Opties Gezichtsherkenning, Zelfontspanner
Autofocuspunten 49
Autofocus type Contrast detectie, Fase detectie
Minimale ISO 100
Maximale ISO 25600
Beelden per seconde 7
Langste sluitertijd (sec) 60
Kortste sluitertijd 1/16000 sec
Belichtingscompensatie van -5 tot +5 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 3
Aantal pixels display 1040000
Type display Kantelbaar display, Touchscreen
Type viewfinder Electronisch
Vergroting viewfinder (x) 1.4
Flitsopties Flitser meegeleverd
Type accessoireschoen Hotshoe
X-syncsnelheid (sec) 160
Videofunctie Ja
Video resolutie 4K
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Maximale framerate UHD/4K 30
Maximale framerate 1920x1080 60
Video compressie AVCHD, MPEG-4
Maximale bitrate (Mbps) 480
Type interne microfoon Stereo
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Ingebouwde speakers
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 1
Type verbinding Wifi
Aansluitingen 3.5mm Microfoon, Micro HDMI
Model Accu DMW-BLC12E
Productbeoordelingen
2 reviews
“Ik zit nog in Curaçao met de nieuwe camera”
Beoordeling door Cees Stam (geplaatst op 10-07-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik zit nog in Curaçao met de nieuwe camera. Geweldige ervaring al moet ik nog veel leren. Ik ben al een keer terug geweest naar cameraland omdat de eerste camera geen beeld gaf op het scherm. Keurig geholpen. Prachtige foto's vol van kleur en scherp. Bij schieten van foto's zonder Bracking klikt het toestel toch 3 keer terwijl 1 foto wordt gemaakt. Soms klikt hij 1 keer? Vooralsnog zeer tevreden.
“Op naar Camaraland voor informatie over een systeemcamera”
Beoordeling door Astrid Vlaar (geplaatst op 20-10-2015)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Op naar Camaraland voor informatie over een systeemcamera. De Nikon 5100 met lens 18-200 werd voor mij te zwaar. Aangekomen in de winkel, een prima service goede uitleg, wat ik zocht was een lichtere camera maar wel met oculair. na wat gevraag over en weer kwam de panasonic lumix g7 voor mij als beste uit de bus. Een lichte camera met ongelofelijk veel mogelijkheden. Ik hoop dat ik hetgeen de verkoper mij vertelde uit mijn camera krijg. Maar dat blijft een kwestie van foto' s blijven maken. Ook kreeg ik een zeer goede inruilprijs voor mijn Nikon. Top.....
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic DMC-G7 Zwart + 14-140mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice