Palette Professional Kit
Palette Professional Kit
619,00

Palette Professional Kit

619,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Palette Professional Kit

Palette Aluminium Professional Control Surface Kit

Een professionele kit met maar liefst 15 modules: 1 Core met Color Screen, 4 Button modules, 6 Multi-function Dial modules en 4 High Sensitivity modules.

Zou jij graag de manier waarop je jouw foto's en filmopnamen bewerkt willen verbeteren? Kijk dan eens naar de unieke, revolutionaire producten van Palette. De Palette Control Surface kits bestaan uit een geavanceerd modulair systeem met draaiknoppen en schuifschakelaars. Hiermee zijn bewerkingen op foto- en filmopnamen snel en precies aan te brengen. Zoals Palette het zelf zegt: 'Precision at your fingertips!'

Palette heeft een aantal sets samengesteld maar je kunt altijd modules toevoegen. Dankzij de magnetische koppeling werkt het eigenlijk nog eenvoudiger dan het monteren van Lego-blokjes. Stel dat je een aantal losse Palette modules voor je hebt liggen. Je begint dan met het aansluiten van de core module via USB en daarna klik je de gewenste modules er aan vast. Het systeem heeft geen eigen voeding nodig, het werkt via de USB-aansluiting van je computer. Na het downloaden en installeren van de PaletteAp kun je maximaal 18 modules aansluiten, je ziet de aangesloten modules meteen op je scherm verschijnen.

Profielen

Klik in de Palette software op een aangesloten draai- of schuifmodule en je kunt er meteen de gewenste functie aan toewijzen, dit kunnen bijvoorbeeld de bewerkingsmogelijkheden van Photoshop en Lightroom zijn. Ben je tevreden voor het gebruiksdoel van dat moment sla de instellingen (plus de door jou ingestelde kleur van de LED van elke module) dan op als een profiel. Je kunt meerdere profielen opslaan en in een wip activeren. Palette werkt met alle populaire foto- en video bewerkingsprogramma's.

Modulair en veelzijdig

Na de aanschaf van één van de kits kun je desgewenst losse modules aanschaffen en toevoegen. Zoals de (High Sensitivity) Slider Module Add-on en de Multi-function Dial Add-on. Je zult snel wennen aan het gemak en de hoge precisie van het werken met het innovatieve Palette systeem. In plaats van het met behulp van je muis of tablet verschuiven van balkjes op het scherm werk je nu met fysieke draai- en schuifknoppen. Dankzij de magnetische koppeling kun je de modules onbeperkt verplaatsen, totdat ze op de perfecte plaats staan. Ze onthouden zelf de toegewezen functies!

Specificaties
Merk Palette
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS, Windows
Menutaal Engels
Soort Bewerking
Software voor Foto, Video
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Palette Professional Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice