Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Meer dan 10 duizend producten!
Categorieën
Merken

Even voorstellen: Ik ben Stefan

Naam:
Stefan Textor
Geboortejaar:
1984
Werkzaam bij Cameraland sinds:
2016
Functie:
E-Commerce Manager

Wat doe je bij Cameraland?

Als e-commerce manager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van de webshop en het e-commerce team (5). Samen met het team ben ik iedere dag bezig de online klantervaring i.s.m. onze fysieke winkel zoveel mogelijk te verbeteren en optimaliseren. Het is mijn doel om Cameraland de komende jaren (tegen de markt in) zoveel mogelijk te laten groeien, op een manier waar onze klanten en wijzelf iedere dag weer blij van worden.

Wat vind je belangrijk aan jouw functie?

Ik vind het belangrijk om elke dag beter te worden in wat ik doe en verwacht dat ook van mijn omgeving. Daarnaast vind ik het belangrijk om flexibel en pragmatisch in mijn vak te staan. De manier waarop klanten willen en kunnen winkelen verandert al jaren in een heel hard tempo. De tijden van je producten door de strot duwen zijn heel lang voorbij. De klant bepaalt zelf wel wat hij of zij waar, wanneer en hoe aanschaft. Vanuit mijn functie zie ik het als mijn taak om te waarborgen dat wij de klant hier zo goed mogelijk bij ondersteunen.

Als manager probeer ik iedereen zoveel mogelijk in hun kracht te laten werken. Ik zie mezelf als iemand die zacht is op de man, maar hard op de bal. De belangrijkste voorwaarden voor mij om te kunnen presteren zijn: plezier in het werk, duidelijke doelen, de kansen om echt iets neer te zetten, vrijheid om te doen waar je goed in bent en ruimte voor ontwikkeling. Dit heb ik bij Cameraland echt gevonden

En wat deed je voor Cameraland?

Vóór ik bij Cameraland aan de slag ging ben ik bij verschillende bedrijven in de e-Commerce en retail werkzaam geweest. Denk hierbij aan bedrijven als Prénatal, Diamond Point, Nespresso, Sabon en Noppies. Daarvoor heb ik enkele jaren een bedrijfje gehad, waarmee ik het MKB van complete huisstijlen en websites van a tot z voorzag. Ook heb ik 5 jaar een eigen webshop in herensokken gehad. Deze heb ik begin 2015 van de hand gedaan, omdat ik toe was aan iets nieuws.

Heb je nog andere passies buiten Cameraland?

Mijn grootste passie, ja het klinkt heel burgerlijk, zijn mijn kinderen. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen met een zoon van anderhalf jaar en een dochter van vier. Daarnaast heb ik een geweldige vriendin die in alles uitblinkt waar ik minder goed in ben. Als ik niet bezig ben met mijn kinderen, kijk ik graag series, lees en sport ik graag (dit laatste mag wel wat vaker). Ook ben ik inmiddels aangestoken door mijn collega's in hun passie voor fotografie. Ik ben echt nog een starter, maar vind het erg gaaf om er steeds meer over te leren. Daarnaast geef ik advies aan bedrijven op het gebied van e-commerce die niet in de fotobranche zitten.

loadingLoading...
To Top