Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Even voorstellen: Ik ben Jordi

Naam:
Jordi Kerssens
Geboortejaar:
1996
Werkzaam bij Cameraland sinds:
Februari 2017
Functie:
Stagiair Website & E-Commerce

Wat doe je bij Cameraland?

Als stagiair Website & E-Commerce ben ik voornamelijk bezig met het controleren en up-to-date houden van de content op de website. Daarnaast doe ik onderzoeken naar hoe wij de website op de meest effectieve, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier kunnen presenteren aan de consument. Omdat ik zoveel bezig ben binnen de E-Commerce en ik daarin veel wordt meegetrokken, leer ik ontzettend veel over hoe dat in zijn werk gaat in het echte bedrijfsleven. Dat is toch iets heel anders dan school.

Wat vind je belangrijk aan jouw functie?

Het overzichtelijk, netjes en gebruiksvriendelijk maken van de website vind ik enorm belangrijk. De consument moet fijn, snel en veilig kunnen zoeken en afrekenen bij ons. Daarbij vind ik het belangrijk dat de consument op een nette pagina terecht komt, waar alle informatie over het product staat en ook daadwerkelijk klopt. Want er is niets zo vervelend dan een product kopen en thuis erachter komen dat het de verkeerde is, omdat het verkeerd stond vermeld op de website.

Hoe ben je bij Cameraland gekomen?

Voor februari moest ik een stage vinden waar ik mij een jaar lang kan ontwikkelen en veel kan leren. Ik ben daarvoor eerst gaan bedenken wat ik precies wilde gaan doen, waarbij ik er al snel achter kwam dat ik veel interesse had in de E-Commerce. Met die gedachte ging ik aan de slag. Ik ben zelf een fanatieke hobby fotograaf, waardoor die branche al snel in mijn aandachtsgebied sprong. Ik heb toen gesolliciteerd en binnen twee weken was het al rond. Ik kon aan de slag bij Cameraland!

Heb je nog andere passies buiten Cameraland?

Mijn grootste passie ligt bij mijn favoriete sport: wedstrijdzwemmen. Ik heb een ruime 10 jaar deze sport met heel veel passie en liefde beoefend, waarbij het mij gelukt is om op het Nederlands Junioren/Jeugd Kampioenschappen te staan (NJJK). Op dit moment ben ik mede-hoofdtrainer bij mijn zwemvereniging, wat ik ontzettend leuk vind. Naast het training geven ben ik een fanatieke hobby fotograaf. Met mijn Nikon D750 fotografeer ik vrij veel, zoals portret, natuur en sport. Ik plaats regelmatig foto's op mijn Instagram pagina en Facebook pagina.


Foto's

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top