Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Wi-Fi op je camera


Steeds meer camera´s worden uitgerust met een Wi-Fi functionaliteit. Dit geldt niet alleen voor de compactcamera´s, maar deze feature zie je tegenwoordig ook al meer terug bij systeemcamera´s en spiegelreflex camera´s.

Voordelen van Wi-Fi


Ze je foto´s direct online

Het grootste voordeel van Wi-Fi is dat je de foto´s vanaf je camera direct kunt delen op bijvoorbeeld je Facebook pagina, Twitter of Instagram. Dit betekent dus dat je niet meer pas achteraf kunt laten zien wat je hebt gedaan en waar je bent geweest, maar dat je op het moment zelf je foto direct kunt delen met je vrienden en familie. Hiermee wordt de belevenis die je hebt vastgelegd met je camera real-time meebeleefd!


Connect met je smart phone


Je kunt je camera met Wi-Fi direct verbinden met je smartphone. Hiermee kun je je foto´s delen met je smartphone en deze vanuit je smartphone weer delen met je netwerk, maar dit kan ook handig zijn als bijvoorbeeld je geheugenkaartje vol is en je even wat bestanden wilt overzetten om weer ruimte te creëeren.


Gebruik je smartphone als afstandsbediening

Tevens kun je vrijwel altijd door middel van een app van de fabrikant je camera verbinden met je smartphone om de laatste te gebruiken als afstandsbediening. Hierdoor ben je in staat op het scherm van je smartphone te kijken wat je fotografeert en de opdracht te geven om een foto te maken. Fantastisch natuurlijk als je vanuit een positie wilt fotograferen waarbij je niet in staat bent om te zien wat je fotografeert. Je kunt bijvoorbeeld je camera op een monopod bevestigen en vanuit een hoge positie meekijken en direct foto´s maken. Tevens kun je je smartphone gebruiken als ´remote trigger´, leuk voor zelfportretten of fotomomenten waarbij je anders de timer-functie zou gebruiken.


Zet je foto´s in de cloud

Omdat je met een Wi-Fi camera de mogelijkheid hebt je camera te verbinden met het internet, heb je ook de mogelijkheid de bestanden vanaf je camera te plaatsen in de cloud. Dit heeft als voordeel dat je je niet langer zorgen hoeft te maken over een vol geheugenkaartje, want zodra je kaartje vol is zet je je foto´s online en kun je deze weer formateren.


Maak eenvoudig een back-up van je bestanden

Een nog groter voordeel is wellicht dat je altijd in staat bent om een back-up te maken van de bestanden op je camera. Waar je voorheen altijd moest wachten tot je bij een computer bent om je bestanden over te zetten, kun je dat nu elk moment doen. Heb je net fantastische foto´s gemaakt die je echt niet wilt verliezen? Zet deze dan direct op de cloud en je bent verzekerd van een back-up van je waardevolle foto-momenten.

´

Vond je dit artikel leuk of handig? deel dit dan met je vrienden, hebben zij er ook wat aan!


loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top