Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

De Cameraland Academy presenteert De Themadag Macro


Macro is een van de populairste fotospecialismen. Macro kan altijd en overal, binnen en buiten. Tijdens je vakantie, op een zomerse zaterdag in je achtertuin, op een regenachtige middag aan de keukentafel, zie maar! Het is ontzettend leuk om met je camera kleine onderwerpen te fotograferen en details te ontdekken die je met het blote oog niet ziet. Met de meeste camera´s kun je al flink dichtbij je onderwerpen komen, maar met speciale technieken en accessoires kun je vaak nog veel verder komen! Kom op de Themadag Macro bij Cameraland vrijblijvend de mogelijkheden verkennen: macro-objectief, tussenringen, voorzetlenzen, macroverlichting, macrostatief, enzovoort. Cameraland heeft altijd heel veel macrospullen op voorraad.


Dit komt tijdens Cameraland Macro Academy dag aan de orde:


Macro-objectieven
Macro objectieven zijn er in diverse brandpuntsafstanden, uitvoeringen en kwaliteiten. Wij laten de verschillen zien en adviseren graag bij het maken van keuzes.


Tussenringen
Met een set tussenringen kom je met je objectieven dichter bij het onderwerp. Ze hebben veel voordelen... en een paar nadelen.Voorzetlenzen
Ga dichterbij dan normaal met een setje voorzetlenzen, die je voor op een objectief schroeft. Makkelijk, maar wat kun je kwalitatief verwachten?


Lensbaby voor macro
Bij Lensbaby denkt iedereen aan foto´s met onscherpe randen, maar met de Edge lens op een Composer Pro of een Control Freak kun je veel meer scherptediepte krijgen dan met een gewone macrolens!Macroflitser
Als je met macro bezig bent merk je al gauw dat je licht tekort komt. Flitslicht is de beste oplossing. Macroflitsers zijn het makkelijkst te gebruiken.


Macro-ledverlichting
Macro-ledverlichting is een nuttige aanvulling op het bestaande licht. We hebben setjes voor reflexcamera´s, maar ook voor compacts.


Reflectiescherm
Bij macrofoto´s in de natuur kan een reflectieschermpje prima helpen het onderwerp wat meer pit te geven.Statieven
We hebben kleine statieven, die perfect geschikt zijn voor laagbijdegrondse macro-onderwerpen. Ook grote statieven hebben vaak macro-opties. Ook heel belangrijk: een goede statiefkop!


Afstandsbediening
Fotografeer je vanaf statief, dan blijft de camera vrij van trilling als je de foto via een afstandbediening maakt. We hebben ze met kabel en draadloos.


Compactcamera´s voor macro
Kijk je kritisch naar de werkelijke macromogelijkheden van een compactcamera, dan vallen die vaak tegen. Enkele modellen bieden een combinatie van tele en macro, en wij weten precies welke dat zijn.


De Cameraland Macro Academy dag wordt verzorgd door Lars Polder, auteur van het boek ´Digitale Fotografie: Macro´. Hij adviseert u graag bij deze keuze van macro-apparatuur en staat ook klaar voor technische adviezen.

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top