Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Gratis masterclass Lightshaping bij Profoto

Profiteer t/m 28 februari 2018 van een geweldige actie in samenwerking met Profoto en fotograaf Brendan de Clercq. Koop een van de geselecteerde Profoto producten en neem gratis deel aan een Masterclass "The Secrets of Lightshaping" met Brendan ter waarde van 139 euro in de Cameraland Academy!

Hoe werkt deze actie?

Wanneer je in de actieperiode een van de geselecteerde Profoto producten koopt, ontvang je automatisch op je factuur een extra product 'Gratis masterclass Lightshaping'. Hierdoor zie je meteen dat je in aanmerking komt voor de gratis masterclass. Wil je graag gebruik maken van deze actie? Het enige wat je nog hoeft te doen is een e-mail sturen naar cursus@cameraland.nl met jouw factuurnummer waarin je bevestigt deel te willen nemen. We geven dan een of meerdere data door waarop je kunt deelnemen aan de masterclass.

Actieproducten

Profoto

Profoto is sinds 1968 een begrip in de fotografiewereld. Het Zweedse bedrijf heeft een duidelijke filosofie: passie voor uitmuntende lichtvorming, vandaag en morgen. Daarbij staan drie principes centraal: intuïtief, betrouwbaar en innovatief. Profoto flitsers en lichtvormers zijn simpel te bedienen en extreem solide en nauwkeurig, keer op keer op keer, jarenlang.

Cameraland is dé Profoto-specialist van de Benelux. In de studio in onze winkel kun je alle verschillende Profoto flitsers en lichtvormers proberen.


Brendan de Clercq

Brendan de Clercq is een van oorsprong Iers/Franse portret- en fashionfotograaf en mixed media kunstenaar. Hij is niet alleen beroemd om zijn krachtige portretten vol emotie en magisch licht, maar ook om zijn inspirerende wijze waarop hij zijn expertise en enthousiasme deelt met anderen. Hij is gespecialiseerd in lightshaping en tevens de enige Profoto gecertificeerde trainer in Nederland.

Klik hier voor de website van Brendan de Clercq.
Cameraland Classroom


Adres

Willem Buytewechstraat 27
1816 GJ Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00


Datum en tijd
Zaterdag 11 november
Van 10:00 tot 16:30

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top