Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken


Zelf uw printer kalibreren

Fatsoenlijke kalibratie is goed mogelijk. Maar u moet er wel wat voor doen, zowel eenmalig als per beeld of toepassing. Het vereist wat meetwerk en instellingen en daarna plukt u de vruchten ervan. Dat meetwerk begint met de 2 belangrijkste componenten in uw werkomgeving: het beeldscherm en de printer. Voor het kalibreren van een beeldscherm zijn er diverse producten te koop. Maar voor het kalibreren van een printer is het aanbod niet zo divers.


U kunt er voor kiezen om de Printfix PRO van Colorvision aan te schaffen. Dit kost u eenmalig 299,- euro en zo heeft u het kalibratiesysteem altijd bij de hand. Op de cd-rom is uitgebreide hulp aanwezig die u begeleidt bij het maken van de printerkalibratie. Het programma kent twee interfaces voor de gevorderde en beginnende gebruiker. Dit maakt het programma makkelijk in gebruik maar stelt u ook in staat om alles nauwkeurig naar wens te stellen.


Met de Printfix PRO haalt u een betaalbaar en uitstekend kalibratie systeem in huis. Door gebruik te maken van een nieuwe innovatieve LED technologie, meet het apparaat veel sneller en beter dan de oude meters. De robuuste PrintFIX PRO software vertaalt de meetwaarden in 16-bit profielen met hoge nauwkeurigheid, waarmee zelfs de meest subtiele elementen van uw werk kunnen worden weergegeven. Werkt u met meerdere printers dan is het aanschaffen van de Printfix PRO zeker de moeite waard. Zo kunt u op ieder moment uw printers kosteloos kalibreren en elke keer weer genieten van uw kleurrijkste foto’s


Met de Printfix PRO haalt u een betaalbaar en uitstekend kalibratie systeem in huis. Door gebruik te maken van een nieuwe innovatieve LED technologie, meet het apparaat veel sneller en beter dan de oude meters. De robuuste PrintFIX PRO software vertaalt de meetwaarden in 16-bit profielen met hoge nauwkeurigheid, waarmee zelfs de meest subtiele elementen van uw werk kunnen worden weergegeven.


Werkt u met meerdere printers dan is het aanschaffen van de Printfix PRO zeker de moeite waard. Zo kunt u op ieder moment uw printers kosteloos kalibreren en elke keer weer genieten van uw kleurrijkste foto’s.Heeft u om wat voor redenen niet de mogelijkheid om de Printfix PRO aan te schaffen dan helpt Pixelpad u uit de brand: Met het Pixelpad Custom Made printerkalibratie pakket krijgt u de afdruk zoals u hem op het scherm ziet. Hieronder geven wij een korte uitleg:


Voor slechts 49,95 schaf je het Pixelpad Custom Made pakket aan. Hierin bevinden zich, twee testkaarten, een retourenvelop, een cd met de Pixelpad software en een handleiding over de Pixelpad software en uw printerprofiel.


  1. U stopt de cd-rom in jouw computer en legt de testkaarten in uw printer. De Pixelpad software zal u helpen om de juiste kleurgegevens op de testkaarten af te drukken.
  2. U stopt de testkaarten in de bijgevoegde envelop en stuurt deze naar Pixelpad.
  3. Pixelpad bekijkt uw testkaarten en de door uw ingevulde informatie over het gebruik van verschillende papiersoorten.
  4. Pixelpad stelt met behulp van een fotospectraalmeter een printerprofiel samen speciaal afgestemd op uw printer en papier.
  5. U ontvangt een mail van Pixelpad waar het printerprofiel zich in bevind samen met een handleiding over hoe het profiel te instaleren.
  6. U installeert het profiel volgens de beschreven instructies.
  7. Van nu af aan kunt u in elk fotobewerkings programma uw eigen printerprofiel selecteren en de foto komt met de juiste kleuren uit de printer rollen.

Geen gedoe met zelf kalibreren, vanaf nu doen de mensen van Pixelpad het werk voor u en met een paar klikken op de muis bent u miljoenen kleurechte afdrukken rijk.


Vorige pagina Overzicht Volgende pagina


Vond je dit artikel leuk of handig? deel dit dan met je vrienden, hebben zij er ook wat aan!


loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top