Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken


Ben jij op zoek naar een nieuwe Nikon?


Tijdens de Nikon Upgrade Weken kun je als Nikon liefhebber profiteren van geweldige inruilprijzen op jouw apparatuur. Wil jij jouw DSLR inruilen voor het nieuwste model? Of is jouw lens toe aan vervanging? Dan is dit hét moment om jouw slag te slaan! Je ontvangt nu niet alleen een nog betere inruilprijs, maar je krijgt ook nog eens een cursus Camera Instellingen helemaal gratis en speciaal toegespitst op Nikon camera's. Deze actie loopt van 26 mei t/m 7 juni.


Hoe werkt deze actie?

Heel eenvoudig, neem jouw 'oude' Nikon apparatuur mee naar onze winkel in Alkmaar en bij aanschaf van een nieuw model kom je automatisch in aanmerking voor een super upgrade deal. Jouw aankoopbonnetje is daarna meteen ook de voucher waarmee je gratis deel mag nemen aan de cursus Camera Instellingen. Liever online upgraden? Geen probleem, je kunt via onze website eenvoudig een offerte opvragen voor gebruikte apparatuur. Geef hierbij in het opmerkingenveld aan dat het een Nikon upgrade betreft en voor welk nieuwe Nikon model je jouw apparatuur in wilt ruilen en wij sturen je automatisch een geweldig voorstel....en uiteraard krijg je ook bij online upgraden een gratis cursus Camera Instellingen.


Klik hier om een offerte aan te vragen!


Waarom upgraden?

Als je camera nog prima functioneert, waarom zou je deze dan inruilen voor een nieuw model? En als je wilt upgraden, wat is dan de beste keuze? Elke nieuwe generatie camera's heeft de nodige verbeteringen ten opzichte van oudere modellen en wat voor jou de beste upgrade is, hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke wensen en jouw niveau als fotograaf. Om eea te verduidelijken hebben we een aantal van de populairste nieuwe Nikon spiegelreflexcamera's op een rij gezet en geven wij een uitleg over de belangrijkste verbeteringen die Nikon in haar nieuwe modellen heeft doorgevoerd. Klik hier voor meer informatie.loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top