Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Stelt u het volgende namelijk eens voor: u bent lekker een weekje wezen skiën en heeft prachtige foto’s geschoten. Thuis op de computer blijken ze iets te donker en te blauw, u verhoogt de helderheid en verminderd het blauw. Daarna stuurt u uw prachtige wintersport foto’s op naar een afdrukcentrale en een paar dagen later haalt u ze op, en wat is dat, de mooie blauwe lucht is flets uitgeslagen en de foto’s zijn veel te licht. Dit allemaal doordat uw scherm niet de juiste kleuren weergaf. U kunt hiervoor diverse internetsite´s bezoeken die u een handje helpen met het kalibreren van uw monitor door middel van uw ogen, dit is de goedkoopste oplossing maar zeker niet de beste. De fabrikant Colorvision is echter gespecialiseerd in monitorkalibratie en heeft een prachtige stukje hardware, genaamd Colorvision Spyder, voor u te koop. Hiermee kalibreert u uw monitor met een paar muisklikken op professioneel niveau.


Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Stop de cd-rom in de pc en het programma start automatisch op.
  2. De Spyder is voorzien van een USB aansluiting, sluit deze aan.
  3. Hang de Spyder voor het aangegeven vlak op uw beeldscherm.
  4. Als het programma hier om vraagt dient u de helderheid en het contrast van het beeldscherm te veranderen, dit kan eenvoudig met de knoppen onder uw scherm.
  5. Het programma vraagt u het kleurprofiel een naam te geven en stelt dit automatisch in. Dit profiel kunt u later altijd nog aanpassen.
  6. Uw beeldscherm is nu voor de komende twee weken weer perfect gekalibreerd.

Zelfs de beginnende fotograaf weet dat het beeldscherm kalibreren meer een noodzaak dan een bijzaak is, en gelukkig heeft de Spyder van Colorvision het u nog nooit zo makkelijk gemaakt. De Spyder is verkrijgbaar in verschillende versies. Prijzen variëren van 89,- euro tot 469,- euro.De Spyder Express is de meest eenvoudige versie. Hierin bevindt zich de Spyder Colorimeter, de Spyder software, en een snel start gids.


Daarnaast is er ook nog een Pro versie beschikbaar en is geschikt voor serieuze fotografen. U hebt de keuze uit 16 kalibratie profielen en de Spyder Colorimeter is van de derde generatie waardoor het beschikt over de nieuwste Spyder technologie met een intelligent lichtsysteem om de monitor automatisch aan te passen aan het omgevingslicht.


De Spyder Elite serie is ontworpen voor de professionele fotograaf die het beste nodig heeft wat zijn of haar beeldscherm kan bieden. Deze software bevat een stukje extra om meerder schermen, bijvoorbeeld in een studio, te ‘matchen’. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat elke monitor dezelfde weergave heeft. Ook kan de software uit zichzelf her-kalibreren op een bepaald tijdstip en daardoor wordt het kalibreren van uw scherm een stuk prettiger, wanneer u op maandag morgen een kopje kofie haalt zorgt de Spyder Elite ervoor dat uw scherm weer perfect gekalibreerd wordt.


De Spyder Studio biedt een unieke combinatie van een monitor en printer kalibratiepakket in een.Dit stelt u in staat om uw monitor en printer perfect op elkaar af te stemmen en zo te genieten van uw prachtige foto’s. Met name voor de fotograaf die zijn eigen foto’s afdrukt is de Spyder Studio ideaal. De Spyder Studio is een must-have voor elke professionele fotograaf die in het bezit is van een eigen afdruk service.


Vorige pagina Overzicht Volgende pagina


Vond je dit artikel leuk of handig? deel dit dan met je vrienden, hebben zij er ook wat aan!


loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top