Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Meer dan 10 duizend producten!
Categorieën
Merken

€200,- Cashback en 100% Tevredenheidsgarantie!

Transcontinenta, officiële importeur van Leica in Nederland, introduceert een €200,- cashback actie op de Leica Trinovid 42 verrekijkers: de Leica Trinovid 8x42 en de Leica Trinovid 10x42. Bij aankoop van deze kijkers tussen 1 januari 2015 en 31 december 2015 ontvangt u €200,- retour. Daarnaast geldt er voor deze kijkers een 100% tevredenheidsgarantie.

De ideale accessoire voor de fotograaf

Door state-of-the-art Leica technologieën en de ultieme precisie onderscheidt deze verrekijker zich van de rest. De robuuste, magnesium behuizing is zowel elegant als ergonomisch en maakt de Trinovid 42 absoluut betrouwbaar. Perfect voor het observeren van een kleine uil voor de ultieme foto op het juiste moment. De Trinovid 42 is compact en erg licht en daarom de ideale metgezel voor een outdoor foto-opdracht.

De lenzen van de Leica Trinovid verrekijker voorzien van een uiterst effectieve coating. De robuuste behuizing is gemaakt van magnesium. De brildragers oculairs zijn voorzien van twist-up oogkappen met vier click-stop-instellingen, zodat ook brildragers het volledige beeldveld kunnen overzien.

Actievoorwaarden

Voor het ontvangen van de €200,- cashback ga je naar transcontinenta.nl en vul je het aanvraagformulier online in. Daarna print je dit ingevulde formulier en stuur je het op, samen met een kopie van de aankoopnota en de streepjescode. Op de promotiewebsite staan de actievoorwaarden duidelijk omschreven. De actie is uitsluitend geldig voor de Trinovid 42 kijkers die gekocht zijn tussen 1 januari 2015 en 31 december 2015. De uiterste inzenddatum is 15 januari 2016.

100% tevredenheidgarantie

Naast cashback, geeft Leica in Nederland ook een 100% tevredenheidsgarantie op de Leica Trinovid 8x42 of 10x42. De 100% tevredenheidgarantie is tot maximaal 2 weken na de aankoopdatum zoals vermeld op de originele factuur geldig. Uitgebreide voorwaarden staan op transcontinenta.nl

loadingLoading...
To Top